2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Cemre33 hocam nereyi desek 87 86 90la yazicam diyolar valla bizde napalim artık düşün düşün olduk
-
reklam ileti silinmiştir
-
@bitinya merak ettim link var mı?
-
silinmiştir
-
@bitinya 3-) Siteye fotoğraf/görsel yükleme!
Sanıyorum herkesin en zorlandığı kısım burası. Aslında çok kolay dostlar, bir kaç adımda foruma nasıl görsel yükleyebileceğinizi anlatayım;
Öncelikle görselinizi bir upload/resim yükleme sitesine yüklemeniz gerekiyor, bunun için yapmanız gereken şey google'a resim upload/resim yükleme gibi bir ibare yazarak arama yapmanız. Akabinde çıkan herhangi bir siteden alacağınız link ile foruma rahatlıkla görsel yükleyebilirsiniz.
Şöyle görsel ile anlatayım ben de
-Resim yükleme;
NOT:Link paylaşıldığında bağlantı butonu tıklayarak paylaşabilirsiniz. Görsel ile anlatayım:
-
NOT: Forumu nasıl kullanılacağı daha ayrıntılı bilgi edinmek için şu başlığa bakınız https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar?page=1
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@bitinya 3-) Siteye fotoğraf/görsel yükleme!
Sanıyorum herkesin en zorlandığı kısım burası. Aslında çok kolay dostlar, bir kaç adımda foruma nasıl görsel yükleyebileceğinizi anlatayım;
Öncelikle görselinizi bir upload/resim yükleme sitesine yüklemeniz gerekiyor, bunun için yapmanız gereken şey google'a resim upload/resim yükleme gibi bir ibare yazarak arama yapmanız. Akabinde çıkan herhangi bir siteden alacağınız link ile foruma rahatlıkla görsel yükleyebilirsiniz.
Şöyle görsel ile anlatayım ben de
-Resim yükleme;
NOT:Link paylaşıldığında bağlantı butonu tıklayarak paylaşabilirsiniz. Görsel ile anlatayım:
-
Mersin kaç puana kadar düşer, bir öngörüsü olan arkadaşlar var mı?
-
-
@arz-u tercihlerin sıralamasına bağlı. Çok yüksek de kapatabilir çok düşük de.
-
82 puanın üzerine çıkar mi mesela?
-
@arz-u il sayısı daha az olsa çıkarım yapmak kolay olurdu. İl sayısı fazla sanırım 79 il var ve bunların 5'i tercih edilecek. İhtimal sayısı oldukça fazla. 79x78x77x76x75 kadar beşli sıralama yapılabiliyor. Eğer Mersin az tercih edilir ve genelde son sırada kalırsa 82'den daha düşük de kapatabilir fakat ilk sıralarda ve çok tercih edilirse daha yüksek kapatabilir. Bu yüzden tahmin etmek çok zor.
-
Anlıyorum. Teşekkür ederim.
-
@arz-u Rica ederim. Başarılar.
-
Teşekkür ederim, sizede başarılar onuktekin
-
arkadaşlar 4t guy kampı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
@hustundag Kadro güzel. Sadece soru çözümü olsa da verimli olacaktır. Ücretsiz KPSS kampı yapmışlardı. 80 soruda devri kpss adıyla yapmışlardı. O zaman çok verimli geçmişti.
-
@onuktekin ben dün telefonla sormuştum.Özgün soru ve çıkmış soruya benzer sorular çözecekmiş. yani faydası olur mu diyorsunuz?
-
@hayırlısı035 Ben faydalı olacağını düşünüyorum. O zamana kadar tekrar yapılmış olursa daha da verimli olur. Alican Hoca'dan verim almak için tekrar yapıp gitmek şart. O ücretsiz derste bile hiç geçiştirmeden ders anlattılar.
-
@onuktekin anladım. Bilgilendiriniz için teşekkür ederim
-
@hayırlısı035 Rica ederim