2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@onuktekin anladım ne zaman başlayacak soru çözümleri peki
-
@hustundag Başlangıç Tarihi:14 Kasım
Bitiş Tarihi:30 Kasım
Not:12 Aralık tarihine kadar videolara erişim imkânı -
@hayırlısı035 hocam hem tekrar hemde soru çözüm kampı degilmi 4t nin
-
Sadece guy için hazirlanilacaksa yararlı olabilir klasik sınavlara hazırlık yapanlar için zaman kaybı olduğunu düşünüyorum
-
arkadaşlar kpss kaynaklarınız fazlasıyla yeter de artar guy için. bana kalırsa video izleyerek 10 dkda öğreneceğiniz bilgiyi kitaptan 5 dkda halledersiniz. ekstra konuşmalar, bazen boşlar zaman kaybı yaratıyor.
elinizde sağlam kaynaklarınız var ise bence bu tür kamplara felan para vermenize gerek yok. kendiniz daha verimli çalışırsınız.
tabi puanı sınırlarda olan arkadaşlar stres yapıp işi riske atmamak için kampa felan yazılmak istiyor ama şahsi görüşüm kendi başınıza bu süreyi daha iyi değerlendirirsiniz.
açıkçası bana biraz da fırsatçılık gibi geliyor her sınava kamp açmak. ne yapacağını nasıl çalışacağını bilemeyen insanları çekmeye çalışıyorlar.
bugün gördüm vmy için bile soru kitabı basmış birileri hemencecik.
güzel ekmek var vallahi bu piyasada. -
@KamuAdayı
biliyorum belki biraz sivri olacak hatta kızanlar da olacaktır dostlar ama söyleyeceğim.
konular belli sorular belli arkadaşlar. kpss hazırlandık 1 yıl. kaldı ki yıllarca girenler var. artık düzeni, işleyişi biliyorsunuz. tüm bunlara rağmen oturup kendi eksisine artısına, hayatına göre bir ders programı yapamayan insan da daha neyi kovalıyor ya. guya nasıl çalışacağını bilememek nedir hocam. gereksiz para saçmayın etrafa. yapın güzel bir program, kpss kaynaklarınız + isterseniz guy çıkmış soruları çözün fazlasıyla yeter. -
@KamuAdayı bana da biraz firsatcilik gibi geliyor bu kamp olaylari hele ki bu issizlikte insanlardan 450 TL gibi paraya 15 gunluk hizlandirilmis kurs olayi ne bileyim (!) bu ulkede bizim gibi boyle issiz insanlarin uzerinden caresizlikten boyle para toplamalari benim gucume gidiyor.
-
@mj_23
benim de gücüme gidiyor hocam. normalde adetim değildir ancak bu konuda dilimin biraz sivrilmesinin sebebi de bu aslında. neye nasıl çalışacağını bilemeyen dostları, gelecek kaygısı işsizlik korkusu nedeniyle her şeyi yapmaya her türlü maddi manevi fedakarlığa razı insanları istismar etmek benim de canımı sıkıyor açıkçası. -
@KamuAdayı maalasef hocam
-
@serra açıklama şu şekildemiş
-
Hocam sizce 70e düşen il olurmu
-
arkadaşlar guy için süreçte önce il tercihi yapılıyor değil mi? tercihler de ilanda yazıldığı gibi 9 kasımda başlıyor? yani genel olarak sürecin işlemesini anlatabilir misiniz rica etsem
-
@inception Yardımcı olabileceğini düşünüyorum dostum
-
@arz-u Bir Mersinli olarak, 2. sıraya Mersin'i yazmayı düşünüyorum. İnşallah fazla yüksek kapatmaz
-
@paretowilfredo çok teşekkür ediyorum hocam. faydalı oldu herkesin yardımına koşuyorsun çok sağol
-
@Paradoks33 hocam kaçla yazcaksınız Mersini? İlk tercihinizde nereyi yazmayı düşünüyorsunuz?
-
Arkadaşlar kpss kaynaklarından 1 tanesini seçmem gerek. İkt ve maliyede hangi kaynaktan çözüp gireceksiniz ?
-
Kurum sinavlarinin taban puan/net baktim. Genelde 78-82 olarak dagilmis. Bunlar net sayisi mi puan mi. Bir de guy kac sorudan olusuyor, bilen varsa aciklarsa sevinirim
-
-