2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@buslem çözdüğüm denemelerde vergi hukuku sorusu hep gördüm. Ki bi arkadaşın dediği gibi ben de vergi konularının önemli olduğunu düşünüyorum.
-
Arkadaşlar elinde işletme iktisadi notu vs olan var mı
-
@Uçrak hocam herkes nasibini alır hakkınız tabii ama ilk sıraya yazdığım gelir masAllah puan sıralama güzel hayirlsii bolsun insAllah🤲🤲🤲🤲
-
@FThemel arkadaslar 2015e kadar çıkmış soruları çözdüm bence çok rahat geçilecek bir sınav sadece 3 yıl zorlamış. Onun disinda kafaniza baska seyler takmadan sadece çalışın derim .paylaşmak istedim.
-
Branş sıralaması açıklanmış da ne oluyor bu bi önemi var mı ?
-
@Hunter28 duy ilanı bölüm bazlı gelirse o zaman önemli
-
@nimesay sorun da orda ya ztn sınavı herkes yaptığı için zamanında ankaranın kurum sınavını 85 ile kapattığı oldu önemli olan ztn %20 lik kalan soru diliminde öne geçebilmek ve evet kafanıza gerçekten takmayın hakkıyla kpss gibi çalışan bu sınavı geçecektir sınavda veya sınav günü aksilik yaşatmasın Allah inşallah çalışan karşılığını alıcaktır
-
@poncik evet 2015e kadar kendini büyük ölçüde tekrar eden bı sinavdi bende 82almustim İst için 84kapamisti ama son sinaavlarda biraz zorladı kebine göre eve t çıkmış dotlar çözülsün ama tekrar ve bol soruyla olacak çünkü kpss göre daha basit olsada daha genel olabiliyo kolay gelsin
-
@mc61 tamamdır teşekkürler
-
Arkadaşlar kolay gelsin guy sınavı ankara da nerede yapılıuor tam olarak bilen var mı, merkez demi
-
@Adam-Keeynes En son sınav Gazi Üni'de yapıldı diye hatırlıyorum.
-
Guy sınav sorularını ÖSYM mi hazırlıyor yoksa kendine ait bir kurul mu var ?
-
@Hunter28 ösym aday işlemlerinden göremedim nereden bakıyoruz branş bazında sıralamaya acaba ?
-
@bykeynes
başvurularım/tercihlerim
oradan 2020 lisans seçin
yukardaki sekmelerde göreceksiniz -
@FThemel teşekkür ederim, Allah çalışan herkese emeğinin karşılığını almasını nasip etsin. İnşallah.
-
Vergi hukukundan kaç tane soru gelir bilen var mi arkadaşlar ?
-
@Earth11 en az 5 tvs de 5 o kısım toplam en az 10 gelir
-
@koskorodo maliye de toplam 22 soru bunun yarısi vergi hukukudan mi çıkacak yani:)
-
@koskorodo seni de soruyorlar mi kardesim .
-
@bybredd 5 tvs 5 vergi toplam = 10