2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@varol görüyor ve arttırıyorum. O da bir şey mi ya hu! Hiç Çalışmadan 90-95 bekliyorum ben puan ve sıralamama guy gelir mi acaba
-
İyi partili vekilin sınavdan önceki tweetini unutmuyoruz. Tweetinde 1 gün çalışmayla nasıl yüksek puan aliniri açıklamıştı hani. Canım memleketim.
-
@miraculumd42 hocam 2 puan 400 kisi demekmiş:(
-
Amma boş muhabbet dönüyo bu sayfada ya
-
@Marsiyal dolunun bir faydasını göremediler, ne yapsınlar? Haklılar. 1 kere okudum 110 yaptım, yersen.
-
Ya arkadaşlar 1 kere okuyup 110 yapanları bırakın kendi haline hatta ki az yapmışın demelisiniz niye bu kadar takılıyorsunuz tek tesellileri o onuda başlarına yıkmayın
-
@MiraKar hemen bir yds puanı alırsan giremeyecegin sınav yok hocam.
-
@Keynesin-Faizi arkadasım bu sınava hazırlanan biri içib bunu sormak sence de trol hakkını bize vermiyor mu?
-
Arkadaşlar forumda konuşulduysa gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın guy için önerebileceğiniz kaynaklar var mı? Soru bankası için
-
@bykeynes kpss devam
-
@keynesyenizm inşallah hocam evet gireceğim ydsye ama maalesef iyi değil. Umarım yapabilirim
-
Ilan ekim ayinda gelse kac gun sonra sinav yapiliyor 30 mu 45 gun mu arkadaslar
-
@mrvguy son guy sınavına girmiştim ilandan hemen hemen 45 50 gün sonra sınav olmuştu bu seneki nasıl olur bilmiyorum tabi
-
@semaayvaz sagolun hocam cok gec yapmislar.
-
sizce p48 74-75 puana doğu illeri gelebilir mi?
-
@qw1934 hocam hic belli olmaz nasip 5 il tercihi geldi . Bu tercihlere kesin bi sey diyemiyo insan ben tek il tercih magduruyum senelerce 81 le giremedim senede 70 lerle giren oldu. Nasip yani.
-
24 eylüle kadar ilan gelmesse sınav ertelenicek malesef yine bir belirsizlik doğacak ve 2029-2020 puanı geçerli olacak.
-
@rmznrbn gelir idaresi başkanının açıklaması bu yöndeydi zaten kpss ertelendiği için guy da ertelendi en geç aralık gibi olur demişti
-
Su sayiyi 2000 yapsinlar
-
@john keşke ama zor