TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2170155
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      AbcQwe Son düzenleyen:

izmirde bursada yaşayan dostlar kiralar nasıl oralarda 😃
      1.000-1.500 arası 2+1 düzgün evler bulur muyuz merkez yerlerde

M dukeofcambridge G 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        maliyeci16 @AbcQwe Son düzenleyen:

@KamuAdayı bursa da merkez vergi daireler nilüfer tarafında hocam genelde biraz pahalı oralar ama görükle var yakında orda oturursanız bulursunuz. İlçelere gidersiniz paşalar gibi geçinirsiniz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • I
          idealistbiri Son düzenleyen: idealistbiri

İstanbul'da yaşayan memur yok mu yani 🙂

İstanbul'u ben direkt 2 yazdım nişanlım Kars'da mecbur 1. o olacak eğer (puan silindi) yukarısı olursa 2. İstanbul yazdım siz yazmayın o vakit İstanbul'u ben giderim sizin yerinize de :))

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • E
            Earth11 Yasaklı @idealistbiri Son düzenleyen:

@idealistbiri kars la ist kıyaslayınca simdi doğru secim 🙂 ama benimde erkek arkadasim ist da 🙂 balıkesir de olur ama vapura atlayiverir giderim garı 🙂

EsTerGon Kalesi I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • EsTerGon Kalesi
              EsTerGon Kalesi @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 Yalova dan daha rahat gider gelirsiniz istanbul a 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • I
                idealistbiri @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

@idealistbiri kars la ist kıyaslayınca simdi doğru secim 🙂 ama benimde erkek arkadasim ist da 🙂 balıkesir de olur ama vapura atlayiverir giderim garı 🙂

Ben İstanbul'da yaşıyorum eğer orası gelmezse en uygun yer İstanbul.

Tahminimce de İstanbul düşük kapatacak herkes memletine yazıyor 78 il :))

İstanbul 250 kişi alıyor bence düşük kapatacak.

• E
                  Earth11 Yasaklı @idealistbiri Son düzenleyen:

@idealistbiri keske düşük kapatsa ama zannetmiyorum. herkes sizin gibi dusunuyo çünkü memleket yazıliyomus o yüzden düşük kapatırmış bunu su an herkes biliyo. 5 tercihten biri de ist kimse bunun farkında değil ayrıca fazla alim yapiyo o yüzden yazılır.

yolosapiens despot 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • yolosapiens
                    yolosapiens Yasaklı @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 5 tercihten biri İstanbul fakat çoğu kişinin 5. tercihi İstanbul olacak. Onu kaçırıyorsunuz.

crowdingout despot E E yolosapiens 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • crowdingout
                      crowdingout Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens inşallah öyledir hocam :ddd

• despot
                        despot @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens 5. Tercihe yazıp garantiye almak da mantıklı.

• despot
                          despot @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 zaten herkes ne düşünüyorsa hep tam tersi olmuş geçen biri yazmıştı İzmir yüksek kapatacak denmiş taban puanla kapatmış. Şuan herkes memleket yazıcam diyor pek inandırıcı değil.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • E
                            ertyy @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens hocam kaç puan aralığında olur tahminen

• dukeofcambridge
                              dukeofcambridge Yasaklı @AbcQwe Son düzenleyen:

@KamuAdayı Merkezde bulunur 1500'e. Ama son dönemlerde kiralar artışta onu da hesaba katmak gerekir.

• E
                                Earth11 Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens bunu bilemezsin 2. Tercih de olabilir

yolosapiens 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • yolosapiens
                                  yolosapiens Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@crowdingout Ben pek inşallahlık durum görmüyorum. 80 üstü puan alan bir adayın mantık çerçevesinde yapması gereken şey budur. Adana'da yaşayan biri garanti tercihini birinci sıraya yazmaz. Yazarsa zaten o kafayla mülakat filan da kazanamaz.

not: Böyle diyorum ama eski halbank sayfalarına bakınca dört yıllık fakülte bitirenlerin nasıl tercih yapamadıklarını, 70 ile İzmire giremedim, İstanbul 60 ile kapatmış beni İstanbul'a kaydırın hüüü diyenleri çok gördüm.

crowdingout P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • F
                                    FThemel @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 hocam dediğiniz gibi İst pahalı öle diyolar yani ben hiç İst yazma taraftarı değilim İst değil büyük şehirler değilim puanım olsada yazmam yazanlara hayırlı olsun 🤲🤲🤲dizinde hakkınızda hayırlısı ben daha dusunmedeyim

• yolosapiens
                                      yolosapiens Yasaklı @Earth11 Son düzenleyen:

@Earth11 Salak mı bu adam garanti tercihini 5. sıraya değil de 2. sıraya yazsın?

• E
                                        Earth11 Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens puanı düşük olanlar hepsi ist a yöneldi su an 80 üstünden de yazanlar olur 🙂 benim ist için puan sıkıntım yok da memleket ayağına 85 e uçururlar diye korkuyorum😂

• I
                                          idarihakimmm @maliyeci16 Son düzenleyen:

@maliyeci16 bende 85 le Bursa yazdım ... Bursa Tekirdağ arasında hala kararsızım

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • crowdingout
                                            crowdingout Yasaklı @yolosapiens Son düzenleyen:

@yolosapiens dediğinize katılmıyorum 80 üzeri puan alanların 1. sıraya istanbul yazmama gibi bir şartı mı mevcut? Birde garanti ise isterse 1 e yazar ister 5 e yazar sonuçta garanti diyorsunuz yani sıranın bir önemi kalmıyor umarım anlamışsınızdır.

yolosapiens 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 407
                                            • 408
                                            • 409
                                            • 410
                                            • 411
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 409 / 780
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti