2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Girdiğiniz soyadı bilgisi nüfus cüzdanında yer alan bilgilerle eslesmiyor diye hata alan var mı?
-
Sadece zorunlu alanları dolduran var mı ben o kadar bilgimi bilmiyorum:)
-
Referans yazmasak olmuyor mu ya da aranıyor mu referanslar?
-
Sistem beni attı haşa almıyor ya 30 dk bekle diyor bri türlü inceleyemedim ne var ne yok diye. Var mı aynı sıkıntıyı yaşayan
-
@koskorodo anladım önceden genel durum hakkinda bakardık 5 il olunca herkes bi rahatladı sanki
-
Ben sadece zorunlu yerleri doldurdum
-
Zaten bütün bilgileri giriyoruz ayrıytten özgeçmiş istiyor
-
Kastamonu, burdur düşünen var mi?
-
Herkes yazacağı yerleri yazsa buraya anlassak ona gore tercih yapsak olmaz mi
-
@Earth11 öğretmen arkadaslar olsaydi simdiye organize olup nereler yazılir konusulurdu bizim platformda haklilik payi yuksek olmakla beraber spekülasyon cok bunu gecen alimda gördük o yuzden sansa kismete yazılacak bi kac sehir kontenjan bile dolmayacak belki ama olsun yuksek puanlilar girsin düşük puanlilar ölsün.
-
HMB alımlarının tümü için soruyorum. Başvuruyu yaptıktan sonra vazgeçip iptal edebilir miyiz?
-
Gönder tuşuna basınca kabul etmiyor aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
-
ÖZGECMİŞ KISMINA YAZILACAK ÖRNEK YAZI VAR MI
-
@atanamayanfani_ ben daha önceden hazırlamıştım ama gerekli bilgileri zaten doldurtuyor bida oraya aynı şeyleri yazmak saçma geldi kendimi mi anlatıyım anlamadım ki çok saçma iş yapmışlar
-
Taslak olarak kaydettim fakat gondermiyo bilen biri bar mi acaba?
-
@kalemcanavarı önceki sınavda bir önceki sınavda yazdıklarımı yazmıstım ama eski sınav basvurlarıda gözükmüyor örnek bir metin olsaydı sistemi öyle kurmuslar demek birşey diyemiyoruz
-
Bende taslak kaydettim gönderilmiyor muhtemelen yoğunluktan sistem kasmıştır akşama hallolur heralde
-
Arkadaslat burda illerin kontenjani dolmasi durumu felan yok demi
-
@yolosapiens 20sinden sonra olmaz. Etseniz de kimseye bir hayri olmaz. Benim işim hayır değil diyor da olabilirsiniz. En iyisi son günü bekleyin. Tabi siz bilirsiniz.
-
Gönder butonu çalışmıyor harika 5000 kişi siteyi yok etti bi anda herhalde