2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@KamuAdayı tabi dileyen görsellerden ve YouTube'dan bakabilir. İlçeler başka bir yer:) gelmez denilecek ili banko yapmışlar.
-
@fatos ben de o zaman insanlara içinizden geçen yeri yazın diye akıl verip yine de o 85+ puanlarla ben ve 99 arkadaşım yazacağız diyenlerden etkilenmişim demek
-
@KamuAdayı tabiki dediğiniz yerler candır zaten. ben bile karar vermedim daha haklısınız
-
@357 Ben bu kısmın etkisi olduğunu pek düşünmüyorum. Sizlerle ilgili sağlıklı bilgiler verebilecek çevrenizdeki memurlardan vs birilerini yazabilirsiniz bence.
-
Başvurumuzu yaptık hayırlısıyla başvuru sıra 862. 2 3 yıldır beklememizin karşılığını alırız inşallah.
-
@meç puan kaç hocam merak ettim
-
@BuzDevriSid 80 hocam
-
Sistem tek tercihe izin veriyor mu dostlar ?
-
@Adam-Keeynes photo puma uyg indirdim işimi gördü,güzel bir uyg istediğin boyuta göre ayarlayabilirsin.
-
@friedman98 wuhuuuu.. Hocam çok havalı bir soru
-
Arkadaşlar sizce puanı 80-82 arası olan birisi buyuksehirde nereleri yazabilir yani siz olsanız nereyi yazardiniz?
-
Herkes örnek verirken 80 altı ve 80 üstü olarak yorum yapıyor 80 alanlar şok tabi
-
Şu süreçte KPSS'den gayet iyi puan alıp, kurum sınavından elendiğim de oldu.. Kötü bir KPSS puanıyla kurumdan derece yaptığım da..
Yani süreçle yeni tanışmış arkadaşlara nacizane diyeceğim şudur; Hepimizde merak var. Burada, facede, whatsapp gruplarında yazılanlar merak uyandırıyor ve ilgi çekici olabilir. Sınava kadar sürekli bahsettiğim mecralara girip sınavla ilgili iki, üç satır bir şeyler okuyayım diyeceksiniz. Haklısınız da.. Ama ne olur buralarda yazılanları kendinize olduğu gibi referans almayın. Ölçün, tartın, bir süzgeçten geçirin ve ona göre hareket edin.. Alacağınız kararlar yalnızca size ait olsun.
-
Bu gözler İstanbul'da oturup 76 KPSS puanıyla İstanbul'dan kaçan ve Şırnak'ı yazan; Şırnak'ın 78 puanla kapamasıyla açıkta kalanı gördü.
-
81 puanla Bursa'nın kurum sınavına kalamayanı, sonraki alımda ise son sıradan kurum sınavını ve mülakatı geçerek atananı gördü.
-
Arkadaşların yukarıda söylediği gibi -tarihte başka örneği var mı bilmiyorum- bu işsizlikte kontenjanı dolmayan puanı 70,02 ile kapayan İzmir ve Eskişehir'i gördü.
Çıkmış soruları çözerken fark edeceksiniz son 10 yılda alımların azlığını, bazı yıllarda alımın hiç olmadığını. Bu ilanlar artık yılda bir kez dahi gelmiyor, son sınav Ağustos 2018'de yapıldı...
Öyle bir ilansızlık var. O yüzden ince eleyin sık dokuyun. Kararınızı kendiniz verin. -
-
-
101000 aday no başvuran sayısı mı bu
-
Arkadaşlar deneme olarak ne çözüyosunuz 4t nin 2017 basımlısını alsam olur mu ?
-
İstanbul sizce kaçla kapatacak arkadaşlar
-
@tikq 1100 dür o ya, millet yazıp geçmiş maşallah.
-
@homecinomiss büyük çoğunluğun mutlaka bir tercihinin istanbul olacağını düşünüyorum
-
@aydinata44 şu arkadaş MİS gibi açıklama yapmış ne güzel örnekler vermiş . Hala kaçla kapatır soruları var ..
kim nerden bilsin.