2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar burayı arayıp GUY sınavının başka illerde olması için taleplerinizi söyleyebilirsiniz
0 (312) 387 33 45 ben aradım. Bizim böyle bir uygulamamız yok dediler. Bende kaymakamlık hakimlik için de böyle bir uygulama yoktu ancak olağanüstü bir durum var ve başka şehirlerde de yapıldı dedim. Sizde bu yönde talebinizi belirtin ve gerekli yerlere bu talebi belirtmesini söyleyin arkadaşlar bence yeterli talep olursa yapılabilir. Sınava giren 5000 kişi azımsanmayacak sayıda. Yazık hepimizin ailesi yaşlısı var döndüğümüz zaman onlar büyük risk altında olacak -
@FThemel Artvin 2017 alımında 79la kapatmıs sanırım orası cok güzel bi yer yine yazılır diye düsünüyorum. Van da tercih edilir gibi. Ben olsam Mardin yazardım ama senin tercihin. Of keske spekülatif hareketler olmasa da forumda birbirimize böyle destek olabilsek
-
@sahnr bende sona Mardin düşünüyorum hocam 🤲
-
@Crn123 aynen hocam herkes samimi olsa ne güzel olur sonuçta herkes nasibini yer birbirimize yardımcı olsak ne güzel olur Allah'ın izniyle atanirsiniz inşallah 🤲
-
@FThemel hayırlısı hocam insAllah sizinde gönlünüzden geçen ilk tercihiniz gelir de Allah'ın izniyle atanirsiniz🤲
-
@ertyy sağolun hocam Allah razı olsun gelmz deyip spekülasyon yaadiginiz için sizi den gönlünüzden geçen olsun insAllah🤲
-
@FThemel sagolun hocam sizinde en çok istediğiniz yer olsun inşallah
-
Arkadaşlar merhaba puanı yüksek olup da Bursa yazmayı düşünen var mı aranızda veya yakın çevrenizde
-
@Su28A adam gibi adamlar
-
Bu başvuruda değişiklik yapmak için geri alıp yeniden göndermem gerekti sanırım her seferinde yeni kayıt gibi gösteriyor, bilginize. şuan ulaşılan sayılar bile benim gibi ufak düzeltme yapan adayların varlığı halinde olduğundan fazla görülüyor olabilir.
Birde arkadaşlar resmi değiştiremiyor muyuz ?
-
@FThemel Sizde atanırsınız umarım. Birlikte cok güzel yerlere geliriz. Sonucta hepimiz meslektas olucaz insallah. Aynı geminin yolcusuyuz. Cok tesekkür ederim bu arada
-
@yusufyigitt07 ben 90 puanla yazmayi dusunuyorum
-
@tomjoad basvuru numarasu kacti
-
Ben gerekli tüm bilgileri doldurdum gönder butonuna tıkladığım zaman başvuru onaylanıp yine aynı ekranda kalmaya devam etti, başvuru numaramızı nereden görüyoruz acaba
-
@yusufyigitt07 bende tercihimi bugün yaptım 92 ile bende varım
-
Hayaller 90 gerçekler noksan
-
@adam-simith 5009 idi
-
Şimdi farkettim nereden bakıldığını, 5 dakika önceki başvuru ile 5068. sıradayım
-
@Azalan-Terimler İnsan bilemiyor kim doğru kim yanlış tabi ki ama Bursa biraz riskli gibi
-
@Crn123 amin hocam ne güzel konuştunuz bendevcok teşekkür ederim🤲