2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Yapılandırma yönetmeliği beklendiğine göre il tercihi kalkabilir mi ? En merak ettiğim soru bu. Bu konuda bilgisi,duyumu olan varsa yazsın lütfen.
merhaba hocam.
böyle bir durumun şimdilik gündemde olmadığını duyuyoruz üstadlardan.
uzun zamandır burada olan arkadaşlardan birisin, görünce yazmak istedim, selamlar. -
@davetsiz hay Allah, 3 il seçmeli bir şey olsaydı keşke
-
@davetsiz eyvallah hocam sağolun. Bu kadar süre bekleyip adaletsiz bir uygulamayı bertaraf etmemeleri kabul edilebilir bir durum değil.
-
ocakta bitti be şu ilan için olan umudum birde çalışma azmim lise sonda olsaydı da hukuk okusaydım keşke
-
@Quesnay Ben de sınıf öğretmenliği okusaydım. Kardeşim şubatta atanacak. Yanlış tercih hayatı değiştirir. İnsallah göç uzman yardımcılığı kazanırım da hiç olmasa kardeşime yetişmiş olurum
-
Ben hatayı taaa lise 2’de bölüm seçerken yaptım. Sayısalım iyi olmasına rağmen Türkçe matematik seçtim. O zaman hocalarım çok uğraştı sayısal seçeyim diye. Hatta seçim yaptığım evrağı görmezden gelmişlerdi. Bir şey var gibi gittim inat ettim tm seçtim. Kendi ayağıma sıktım.
Şimdi de aha böyle çile çekiyorum.
Bu arada ocak da bitti. Biz çok mu safız acaba? Her umuda bel bağlıyoruz. Her söylenene heyecanlanıyoruz. Artık hevesim bile kalmadı yemin ederim. -
Merhaba arkadaşlar, buradaki bu kadar olumsuz konuşmanın çoğunlukla haklı olduğunu düşünüyorum ben de. Hepimiz maalesef iibf okuyarak hata yaptık. 3 senedir kpssye giriyorum. Hâlâ atanamadım. Yds 70 üzeri bile aldım. Hala durum aynı. İlan gelmiyor diye özelde iş aradım, en azından özelde başlar yükselirim diye. Yüksek lisansa bile başladım etkisi olur diye. Ama yine de özel için bile ya yetersiz ya da tercih edilmeyen adayım. Size bunları anlatma sebebim şu, kpss çalışın kurum sınavlarına hazırlanın çünkü özel kollarını açmış bizi bekliyor değil maalesef. En azından kurum sinavlari icin hazırda bekleyelim, ilan gelirse hazırlıklı olur, telaşa kapılmayız. İlanın ne zaman geleceğini bilmiyoruz zaten. Ama bir anda gelirse duruma hazır oluruz. Bunları soyleme nedenim maalesef bunu yaşamış. Tam ozele odaklanmışken 2019 kasım ayinda yanilmiyorsam tmsf ilanı geldi ve ben çalışmadığım için oraya atanabilme şansımı yazili sinavda kaybettim. Siz de bunu yaşamayın. Benim yaşamam hepimize ders olsun.
Bir de lütfen burada daha fazla olumsuz şeyler paylaşmayalım, birbirimizin moralini bozmayalım. Zaten herkes aynı durumda stresli ve umudunu yitirmek üzere.
Vaktinizi aldıysam kusura bakmayın lütfen.
Herkese iyi forumlar dilerim. -
@Ysgnd5 eline sağlık ne güzel yazmışsın.
Bu sayfada bu minvalde ve uzunlukta yazılar yazdım diye demedik söz bırakılmadı; kimisi dalga geçti kimisi kendini övmek için gelmiş kimisi de uzun yazı çok sıkıcı deyip özelden gelip kanaat aldı
Siz de ben de ya da tecrübesi olan en azından yaşanmışlığı olan herkes buradaysa eğer, demek ki çaresiz de burada ve amacı bir nicke övgü almaktan çok başkalarının da aynı hatalara düşmelerini engellemek.
Yine sayfalardır yakınıyoruz, aynı soruları soruyoruz ama birlikte bir şey yapmıyoruz. Bakan Beyin durumu kritik; kabine revizyonunda ilk sırada, özel hayatında bazı değişiklikler olduğu yazılıp çiziliyor, kendisi, Davos'tan bu yana görünmüyor hâl böyleyken alım ile alakalı silsilenin, en azından bu ayağında işler tıkırında gitmiyor gibi.
Gelin bari bu işle ilgilenen müdürünü arasın da "çocukları bekletme bunlar baya ayıklar" desin diye etkinlik yapalım, mücadele verelim? -
Arkadaşlar haydi TAG seçelim mi? Ne dersiniz?
Ben cahil ve aciz insan derim ki:
#DavosAslani2000GUYlaGencligeUmutOl
#EkonomininReisiGuyBekleyenleriSevindir
#SayinBakanimDevletSizsizBakanlikGuysuzOlmaz
#BakangurbanolayımçolukçocukanababahepSeninElineBakıyoruz
aklıma bunlar geldi dalga geçmek serbest. Haydi siz de fikir verin
Bir sonraki aşama da süre için sözleşmek olsun.
-
#guysuzluktanguruduk
-
@cemalicoşan hocam "BakangurbanolayımçolukçocukanababahepSeninElineBakıyoruz,, bu tam da durumumuzun özeti olmuş valla güldürdün
-
@merasim34 yazmışsinda seçim yoksa ilanda yok diye.Yerli yerinde bir tespit gerçekten.Son iki guyda gelmezdi ancak seçim vardı.Hatta mülakat tarihleri bile yerel seçimlerden dolayı hızlanmıştı.Boşuna dememişler eski insanlar ne okursan oku mesleğin olsun.Kendimiz kpssye giriyoruz kendimiz kurumu yapılandiriyoruz kendimiz kurum ilanini getirtiyoruz.kendimiz mülakat tarihi açıklansın diye twet atıyoruz.Bu nasıl iştir ya?Yaşı takmasam azcıkta maddiyatım olsa arkama bile bakmadan gider fizik kimya biyoloji matematik ögrenir adamakılıi bölum okur.Mesleğimi kazanırım.Ama guy beklemekle zaten 2.universiteyi bitirmiştim
-
@zenginmemur ya hocam eskiden guy kıymetliydi ama İnan ki o kadar aşamadan geçtikten sonra küçümsemiyorum ama 5 bin vermeleri enterasan oluyor.guy olmak için en az 3 yıl sabrediyorsun.inan o kadar emeğin karşılığı o olmamalı az ama olsun.buna da şükür der insanlar
-
@merasim34 hocam zaten o da başka bir sorun.Şimdi guy olmak hakim olmaktan daha zor.Aslında cıkmazdayız.Özel sektör daha kötü.
-
Aynı kısır umutsuzlukta debelenmek yerine daha faal olunabilir arkadaşlar. Şu bilgisele destek olup daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz mesela
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1222976179247906816
-
@zenginmemur özel sektör bitmiş durumda ve ülkecek de kötüye gidiyoruz.ne olacak bilinmez
-
@merasim34, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur özel sektör bitmiş durumda ve ülkecek de kötüye gidiyoruz.ne olacak bilinmez
-
@merasim34 hocam malesef ülkemiz hayat standardı olarak iskandinav ülkeleri gibi olmayacak.Ancak birazda gerćekci olmak lazımdi zamaninda.Bilmiyorum belkide nasbimiz böyleymiş.Şuan için türkiyede cok zor belki diyeceksiniz belki bana kızanlarda olacak ama hukuk maliye iktisat bilip bu kadar ezilecegime fizik kimya biyoloji matematik bilip tip fakültesinde ezilseydik daha iyi sartlara sahip olmazmiydik.En kotu aile hekimi olmazmiydık?Ben biraz yaptigimiz hatalrin bedelini öduyoruz gibi hissediyorum.Hani okumayan insan bu ülkede sürünur derlerdi ya tamda öyleyiz.Her şekilde eziliyoruz.Ben şuana kadar bir tıp mezunu olup 3 yıldır kadro beklyen görmedim.Ama bir atanamayn bir tarih ögretmeni gördım.Hata bizdeydi kuru kuru iibf okumak...
-
@zenginmemur atanamamizin bizi surukledigi bu dusunce biraz sığ kalmiyor mu? Evet iibf okuyan ya da benzeri bolumler okuyanlar en az bi kere bu dediginizi dusunmustur( ben dahil) , ama bu ulkenin sadece doktora mi ihtiyaci var? Hepimiz tıp okusaydik hepimiz atanirmiydik? Biz nasil fedakar insanlariz ki herzaman gunah kecisi olarak kendimizi ilan ediyoruz..Sorun bence bizim iibf li olmamiz degil , sorun iyi kotu herkesin bir universite okuyabilmesi .İs imkani bukadar az iken universite kazanma sansi da universite sayisi da az olmali , çok çalisan cok puan alan kazanabilmeli ..He gonul ister koklu degisiklikler olsun herkes mektepli herkes işli ...Ama durum bu
-
@guyguy26 hocam işte hepimiz kaymakam olabiliyormuyuz veya guy.Çünkü en sonunda mülakat var.Ama össden tıpı kazanmak öyle değil.Sende calısma azmi varsa giriyosun tıpa eczacılıga yani her seyi sen belirliyosun.Ama iibf mezunu öyle mi?Guy ilanı bekle mülakat sonucu bekle.Neresinden bakarsanız bakın yaptıgımiz yanliş tercihin bedelini ödüyoruz.Yok mu bizde iyi yerlere gelenler vaf.Peki 100 kisi kaymakamlik 25 kisi idari hakimlik var cok az.