2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@çölkaplanı Hocam ilan gelmedi de sene 2020 oldu neden saçma sapan oluyor başlık
-
3 tane başlık oldu ya, hepsinden ayrı bir bildirim. şeyi çıktı yani artık
-
Pareto üstad zaten baharı işaret etti her zaman.
-
@Anhedoniccc başlıkdirek ilan diyor hocam.
-
@hayırlısı035 hocam sayı konusunda bilgi alabildiniz mi
-
Bakan bey 1-2 hafta içinde ilanın geleceğini söylemiş bir arkadaşa . Twitter’da yazıyor . Hadi inşallah
-
@mathilda kpss a grubunda bende gördüm her zaman ilanları paylaşan birisi bakan ile fotoğraf çekilmiş bir arkadaşı paylaşmış ve 1 2 hafta içinde gelebilir demiş hatta 1 2 ay içinde de dguy gelir demiş , ne kadar doğru bilemem sadece paylaşım bu yönde
-
Sayı kaç acaba
-
@Baelish 27 yıl çok olmamış mi benim için dostum
-
@paretowilfredo üstad sayı kaç olur acaba
-
@paretowilfredo hocam bu son duyum hakkında ne düşünüyorsunuz acaba
-
@mathilda Bir senedir ne diyorsak o dostum. Daha önce de dedim. Biz dediğimiz yerdeyiz, herkes bu noktaya geliyor
-
@Su28A Tablodaki tahminim taban sayı bence dostum. İlk talepten arta kalan rakam bu. Ama yeni taleplerle artabileceğini düşünüyorum.
-
Yazılı sınav ne zaman olur tahmini?
-
@paretowilfredo dguy gelir mi sizce üstad beklenmiyordu normalde bu duyumu ciddiye alalım mı?
-
@Marsiyal Hazırlık var diyen bizzat Bakansa ki bu ortamda yalan söyleneceğini düşünmüyorum dostum, gelebilir. Ama twitter da da ifade ettim. Son alım gibi yüklü sayı olmaz bence.
-
@paretowilfredo gönül ister 2000 gelsin herkes mutlu olsun degil mi üstad (temenni)
-
@Su28A Bunca ihtiyaç var dostum. Her ilin talebini arttırarak ilettiğini de biliyoruz. Bu nedenle toplam talep 3000'i buldu diye duydum. 2/3 güzel oran bence mevcut şartlarda. Iki yıldır alıma es verildiğini de düşünürsek çok uçuk bir beklenti değil kesinlikle.
-
2018 puanım 72.10 gelme ihtimali nedir
-
70 puanla bekliyoz bakalım