2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Hukuksever aksi olmazsa aradaki süreler hep 2 ay şeklinde oluyor. sadece ilandan sonra sınav min. 40 gün sonra olur
-
@paretowilfredo dguy spontane gelişti üstad kendimi tanıtırken elendiğim mülakatları söyledim. Ordan bakan bey ikisi için cevapladı çalışmalarına başla dedi
-
Bakan dguy diye mi biliyor?
-
@zenginmemur yok devlet gelir uzman Yardımcılığı dedim o kadar da değil burda kısaltıyorum müsaadenizle
-
@maveraünnehr35 dostum maksatım senin yazdığını düzeltmek değildi.Dguy ve guy gelir en yakın zamanda temennimiz bu yönde.
-
En son ki dguy kacla kapatti
-
@whshw 78
-
@ücüncütekil 150 kişilik alim okursa 87 88 e gelirmi
-
@adanali01 82-83e kdr düşer bence
-
@ücüncütekil en son 3000 kisi alinmis 150 kisilik alimda yuksek kapatir bence
-
@whshw 300 kişi alındı 3000 çağrıldı . 150 kişide de 1500 kişi çağrılır. Ona göre hesap edin
-
@ücüncütekil hocam 2000 kişilik guy alımı olursa puanlar kaça düşer tahmini sizce
-
@paretowilfredo hocam sizin dusuncenize gore ilan subatta mi gelir ocak ortasinda mi gelir? Isleyise gore tahmininiz vardir.ona gore il gocun calisma planini yapacagim
-
@homecinomiss ah Keske bilsem hocam .. fakat 2000 gelir ise çoğu kişinin yüzü Güler.. bir kaç il taban puanını dahi görebilir. Ama hep 1500 konuşuluyor sayı bakalım.
-
@ücüncütekil benim 2019 puanım 76 sıralamam beş binlerde 2018-2019 puanlarıyla yeni bir siralamami oluyo
-
Gelecek dguyun sayisi hazine uzmanligi gibi 100kisi olabilir demis pareto. 100 150 kisi arasinda gelirse puanlar cok yuksek kapatir.2017de tek yilin puani vardi ondan dustu.bu sefer hem 2 senenin puani hem yds istemeyen ilk yuksek alim nerdeyse.yani tabana pek yayilmaz.yuksek puanlklar arasinda olur sinav
-
@ücüncütekil hocam taban puan görür dediğiniz sehirler genelde hangi şehirler oluyor
-
Bakan bey tekirdaga gidiyirmus bir de bugun sanirim.lutfen ulasabilen yas magduriyetinden de bahsetsin
-
@Su28A geneli yok istisnası var hocam asla bilinmez. Mesela en son Eskişehir ile İzmir taban puan ile kapattı.
kaç gün düşünsek kimsenin aklına gelmezdi -
2015 kasımda ilan gelmişti sonra 2017 nisanda ve arada yaklaşık 18 ay vardı ve 2000 kişi gelmişti guy ilanı.
Şimdi yine 2018 Hazirandan sonra 2020 Ocak olduğu düşünülürse yine 18 ay var ve çok sayıda il alım talebinde bulundu sayı muhtemelen yine 2000 olur.tabi bunlar sadece tahmin