2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@maveraünnehr35 emeğinize sağlık çok güzel haberler verdiniz gerçekten uzun zamandan beklediğimiz haberi aldık
-
Bizi duyan var mi ya bizi duyan var mi???? Allahini seven bakana ulasabilen yasimizi soylesin 2 haftayla kafayimi yiyelim biz
-
@MiltonKeynes keşke vmy ve mhuy içinde vakit olsaydı aklımda birçok şey vardı lakin tam umudumu kestiğim anda konuşma fırsatı doğdu iyiki son ana kadar beklemişim
-
@paretowilfredo üstat tabloyu bulamadık dguy için ne yazıyordu orada
-
Guy için sayı ne olacak acaba?
-
@kaymakam O dönemde bir çalışma yoktu dostum. O nedenle tabloda yer vermemiştim. Açıkçası Bakan beyin söylemine bakarsak hala da yok bir takvim. Ama çalışma olacağının sinyalini vermiş. Şöyle guy ilanı sonrası soruştururuz inşallah
-
Sayıyı ilanı boşverin çalışmaya başlayın ne kadar erken o kadar iyi. İnanın ilan geldiğinde hallettiğiniz bir ders bile rahatlatacaktır sizi. Pareto üstadın da dediği gibi zaten gelmesi beklenen bir ilan sınav mart ayında olur kuvvetle muhtemel o yüzden kurum sınavında bir sürprizle karşı karşıya kalmamak için sıvayın kolları
-
@Quesnay sınav marta olursa ise mülakat ve atama tahmini ne zaman olur
-
72.10 puana gelir mi sıralama 13210
-
@paretowilfredo ustad bence senin listeye uyuyor ya önceki alimlar bakanliklar senin listeden kopya çekiyo bence keşke soyle guya bi 2000 yazsaydin
-
@paretowilfredo hocam dguy için 300 gelmesse bile yine en az 1000 ksiiyi sınava çekmez mi?Hazırlı var mi dguy için?
-
Keşke il tercih düzenlemesiyle gelse şu ilan ne güzel olurdu ya .
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@kaymakam O dönemde bir çalışma yoktu dostum. O nedenle tabloda yer vermemiştim. Açıkçası Bakan beyin söylemine bakarsak hala da yok bir takvim. Ama çalışma olacağının sinyalini vermiş. Şöyle guy ilanı sonrası soruştururuz inşallah
-
Ben bu dguy 100-150 kişilik duyumu duyduydum da, sayıya üzüldüm söyleyemedim he bir de, nereden biliyorum olur diye de demedim. En son 220 alındı, o zaman yine 220 kişilik ilana çıksınlar madem
-
@Hukuksever sınavdan sonra 2 ay içinde
-
Keşke çok daha fazlası olsa ama eğer 150 kişilik gelecekse dguy ben tamamım yani:)
-
@beveridge-eğrisi sıralamam kac
-
@Quesnay son alımda ilan haziranda sınav başvuru temmuzda sınav ağustos 2018 olmuş mülakat ise nisan 2019 mayısta sonuç açıklanmış yanlış bakmadıysam süreç çok uzun sürmüş geçen sene bu alımda böyle olurmu acaba
-
@beveridge-eğrisi 150 çok iyi bir sayı dguy için
-
@paretowilfredo hocam biz yasa takılanların suçu neydi. İki yıldır puanımizi kullanmamak bizim suçumuz değildi. Bi esneklik getirilemez mi hocam bir defaya mahsus yaş için. Ne yapmamız gerek lütfen bilgilendirin bizi.