2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn onu hesap edebilip edemiyeceğinden emin değilim 🤭
"Biiiğz hafta demedik aağy dedik, bakınız sn Cumhurbaşkanımızın katkılarıyla (bu arada 2020'nin sonu gelir ve CB'nin olaya dair en ufak bir fikri yoktur.) genşlerimize ilan müjdesi (ufak bir şive esprisi ekler ) hadi ba'gq'alım..."
-
Onların 1-2 haftasıyla bizim bir iki haftamız farklı bence
-
Ağam bizle eğleniiiyir
-
@cemalicoşan 1 bilemedin 2 haftaya... Ocak boş geçerse nereye gider bu yol, hiç bilmiyorum. Canım iyiden iyiye sıkıldı.
-
B grubundan dersaneye gidiyordum kurum sinavina hazirlanicam diye o da kaldı
-
@strtmn vallahi öyle. Ayranımız yok içmeye ...
Söyleneyecek çok şey var ama siyaset yaptı denilmemesi adına ses etmiyorum artık.
Bir baba evini, bir hükümet halkını yalana alıştırırsa durumlar fena.
İnş gelir beklemedeyiz. -
-
@albertcamus müşteri miyiz vatandaş mıyız hiçbir şey anlamadım.
İş isteyince devlet fabrika mı tarzı liboşluk,
Vergi talep edilirken devletten öte kurum mu var tarzı devletçilik.
Gelen bir gruba yediriyor olan bize oluyor... -
Damat en son açıklama yapmış sanırım, artık bunun açıklamalarını takip ederken aklıma Kemal Sunal geliyor. Bir acılı, bir acılı, bir acılı daha... Mesela yani hshsjsjs
-
@cemalicoşan ilginç bir tesadüf, gece @albertcamus 'un nobel konuşması denk geldi ee dinledik tabi, şimdi de nicki alla alla
-
1-2 hafta inşallah 1-2 aya dönüşmez
-
@Dguy_Guy canım, üzme bizi. Sana yaraşır entryler gir
-
Arkadaşlar genelde sessiz takip etmeyi tercih ediyorum ama daha 3 4 gün önce bakan konuştu 1 2 haftaya gelicek diye neden hemen insanları ümitsizliğe sürükleyecek konuşmalar başlıyo, bence bu kadar karamsar olunmamalı ya da olumsuz düşünceleri yazarken bu kadar insanın ümitle takip ettiği platformda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum
-
arkadaşlar bukadar uzun süredir sabrederek nasıl durabiliyorsuunuz sizi motive eden etken nedir birazda bunu konuşalım
-
Bizde iyi sabır var valla sabır taşı olduk
-
@homecinomiss öyle tabi 2016dan beri hazırlanıyorum
-
@guyzede1 ne kadar emek veriyorsan o kadar sabretmeyi öğreniyorsun . Ben bu süreçte bunu öğrendim .
-
@kartalyürekli her defasındA daha da hırslnıyorsun
-
@guyzede1 azim diyelim . Hırs tehlikeli birşey
-
@guyzede1 caresizlik baska bisi degil