2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@homecinomiss öyle sanırım.
-
En son ki alımda önce dguy geldi.Sonra guy.Ancak dguy icin geçen yıl herkes son demisti.Yani dguy gelirsede büyük sürpriz olacak.Dguy için bu yıl kurumda calişan cogu kisi kpssye girdi.Bu terslik alımın gelecegı yonunde cevrildi şuan benim için.Ama bu 2000nin hepsi guyda olabilir
-
@strtmn Espriydi zaten iyi ortaydı, değerlendirdim diyelim @paretowilfredo nun yöneticiliği ancak alkışlanır sağolsun, varolsun
-
@plansız Cemal Süreya'nin hayret içinde kaldığı o durumu somutlastiran bir öge, bir unsur olurlar kendileri. Şöyle ki;
Laleli'den dünyaya doğru giden bir tramvaydayiz
Birden nasıl oluyor sen yüreğimi elliyorsunSayfayı isgal etmeyeyim daha fazla, sustum. @paretowilfredo
-
@plansız, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@paretowilfredo @strtmn "Sonra diyorlar, admin faşist"
Değil mi ya Halbuki benim gibi demokrat admini kim kaybetmiş de bulcaz :))
@strtmn estağfurullah dostum niye kızayım @plansız herkes çok gergin, savaş, yangın, kriz vs. Derken -
@paretowilfredo Allah hayırlısını versin, imtihanımız bitmiyor, şu GUY gelsin de biz de kardeşlerimizle sevinelim Kolay gelsin
-
@olursaolur Bende varım, sınav konusunda değil de referans konusunda endişelerim var...
-
Vmy diyenler gible ne alaka saçmalamayın.olsa olsa dguy olur.mhuy falan çok alakasız
-
@merasim34 1500 guy alırsa genelde iller kacla kapatır hocam
-
@paretowilfredo biz İyiyiz. Siz nasılsınız. Ankaradan abimiz gelicek inşallah, evimizde bayram havası da olucak
-
Arkadaşlar kararnamede 2020 yılı içinde yazıyo ilanı daha fazla geciktirmezler değil mi ? Gerçi daha ne kadar geciktirebilirlerse artık
-
Arkadaşlar muhasebem çok kötü, olası bir guy ilanı için alican hocanın kitabını istetmeyi düşünüyorum önerirmisiniz?
-
@Rose-Dewiit alican hocanın kitabı ağır guyda muhasebe kolay önerim ferhat yıldızın kitabı
-
@GelirUzmYard Hocam bende Ferhat yıldızın kitabı var ama ben bir türlü muhasebeyi öğrenemiyorum , guyu da riske atmak istemiyorum,peki bende adem kılıçın guy kitabı var ordaki soruların zorluk düzeyinde olur değil mi?
-
@merasim34 bakanlık ve gib diyor haberde. Dağılımını bakan belirleyecek
-
@zenginmemur bana da öyle geliyor ya hepsi guy ya da dguy + guy
-
@Rose-Dewiit ben ferhat hocanın kitaplarıyla öğrendim adem kılıç çıkmış guy soruları da çözüp girdim son guy sınavına
-
@rosecity o illet düşünce bende de var Allah yardımcımız olsun..
-
@olursaolur bende kurum sınavını geçtim o aşama korkutuyor. 3 defa elediler 4. De nasıl kaldırırım bilmiyorum. En çok o aşama korkutuyor
-
Kabul edin çoğumuz gruba bakmaktan ders çalışamıyoruz:)