2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Su28A hocam puaninizi sorsam ayip olur mu? Antalyadakilerin burdur yazacagini dusunuyorum ben de bu yuzden burduru siralamaya koymali miyim bilemedim.
-
@kpsslik ben düşünüyorum hocam ama ilk tercihime memleketim olan tokatı yazacağım.
-
Başvuru formunun gönderilememesiyle ilgili sorun bildirildi. Kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor.
-
@kpsslik hayir hocam memleketim Ardahan ancak riske atmamak adına son siraya Muş yazdım
-
@Su28A İç Kontrolör sonucunu bekliyorum hocam
-
@maliyeciece Arkadaşlar memleket dışı veya ikamet ettiğin yer dışı yazılırsa mülakatta mı sıkıntı çıkarırlar, 2 alternatif dışında yaşamak istediğim farklı bir yer olamaz mı bu durumda
-
@melisss 83 e yakın hocam
-
Telefondan fotoğrafı nasıl ayarlıuosunuz arkadaşlar var mı kısa bir yolu
-
@avemim öyle şey olmaz istediğin 5 ili yaz istek sırana göre
-
@koskorodo umarım olmaz
-
Eskiden yazılacak iller için ayrı grup sayfaları olurdu
-
@tikq hocam yukarda yazmıştım ilk teecihim d.bakır. ikinci tercihim muş ablam oraya atandı ondan yazıyorum
-
@Su28A hocam bende Isparta ile burdur arasında gidip geliyorum
-
Sisteme yüklenecek resmin şartları varmı vesikalık,sakalsız, kravatlı vs. gibi bilen var mı ?
-
Arkadaslar referans konusunda ne yapmamız gerekli boş bıraksak bi sorun olur mu sizce
-
@yenikeynes zorunlu tutulmamış. O yüzden de olmaz sanırım.
-
@EsTerGon-Kalesi referans sözlü mülakat aşaması içinmidir sizce peki yani heralde referansın olması ya da olmaması bizim yazılı sınav sonucunuzu etkileyecek bısey değildir dimi kötü düşünmek istemiyorum
-
Arkadaşlar şu tek kişilik yerleri yazmak mantıklı mı ya
-
Kars düşününenleri buraya alalım 81.5
-
@avemim yok hocam benim eşim burada çalıştığından yaziyorum yoksa batı ve iç Anadolu yazmak isterdim.