2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
izmirde bursada yaşayan dostlar kiralar nasıl oralarda
1.000-1.500 arası 2+1 düzgün evler bulur muyuz merkez yerlerde -
@KamuAdayı bursa da merkez vergi daireler nilüfer tarafında hocam genelde biraz pahalı oralar ama görükle var yakında orda oturursanız bulursunuz. İlçelere gidersiniz paşalar gibi geçinirsiniz
-
İstanbul'da yaşayan memur yok mu yani
İstanbul'u ben direkt 2 yazdım nişanlım Kars'da mecbur 1. o olacak eğer (puan silindi) yukarısı olursa 2. İstanbul yazdım siz yazmayın o vakit İstanbul'u ben giderim sizin yerinize de :))
-
@idealistbiri kars la ist kıyaslayınca simdi doğru secim ama benimde erkek arkadasim ist da balıkesir de olur ama vapura atlayiverir giderim garı
-
@Earth11 Yalova dan daha rahat gider gelirsiniz istanbul a
-
@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@idealistbiri kars la ist kıyaslayınca simdi doğru secim ama benimde erkek arkadasim ist da balıkesir de olur ama vapura atlayiverir giderim garı
Ben İstanbul'da yaşıyorum eğer orası gelmezse en uygun yer İstanbul.
Tahminimce de İstanbul düşük kapatacak herkes memletine yazıyor 78 il :))
İstanbul 250 kişi alıyor bence düşük kapatacak.
-
@idealistbiri keske düşük kapatsa ama zannetmiyorum. herkes sizin gibi dusunuyo çünkü memleket yazıliyomus o yüzden düşük kapatırmış bunu su an herkes biliyo. 5 tercihten biri de ist kimse bunun farkında değil ayrıca fazla alim yapiyo o yüzden yazılır.
-
@Earth11 5 tercihten biri İstanbul fakat çoğu kişinin 5. tercihi İstanbul olacak. Onu kaçırıyorsunuz.
-
@yolosapiens inşallah öyledir hocam :ddd
-
@yolosapiens 5. Tercihe yazıp garantiye almak da mantıklı.
-
@Earth11 zaten herkes ne düşünüyorsa hep tam tersi olmuş geçen biri yazmıştı İzmir yüksek kapatacak denmiş taban puanla kapatmış. Şuan herkes memleket yazıcam diyor pek inandırıcı değil.
-
@yolosapiens hocam kaç puan aralığında olur tahminen
-
@KamuAdayı Merkezde bulunur 1500'e. Ama son dönemlerde kiralar artışta onu da hesaba katmak gerekir.
-
@yolosapiens bunu bilemezsin 2. Tercih de olabilir
-
@crowdingout Ben pek inşallahlık durum görmüyorum. 80 üstü puan alan bir adayın mantık çerçevesinde yapması gereken şey budur. Adana'da yaşayan biri garanti tercihini birinci sıraya yazmaz. Yazarsa zaten o kafayla mülakat filan da kazanamaz.
not: Böyle diyorum ama eski halbank sayfalarına bakınca dört yıllık fakülte bitirenlerin nasıl tercih yapamadıklarını, 70 ile İzmire giremedim, İstanbul 60 ile kapatmış beni İstanbul'a kaydırın hüüü diyenleri çok gördüm.
-
@Earth11 hocam dediğiniz gibi İst pahalı öle diyolar yani ben hiç İst yazma taraftarı değilim İst değil büyük şehirler değilim puanım olsada yazmam yazanlara hayırlı olsun 🤲🤲🤲dizinde hakkınızda hayırlısı ben daha dusunmedeyim
-
@Earth11 Salak mı bu adam garanti tercihini 5. sıraya değil de 2. sıraya yazsın?
-
@yolosapiens puanı düşük olanlar hepsi ist a yöneldi su an 80 üstünden de yazanlar olur benim ist için puan sıkıntım yok da memleket ayağına 85 e uçururlar diye korkuyorum
-
@maliyeci16 bende 85 le Bursa yazdım ... Bursa Tekirdağ arasında hala kararsızım
-
@yolosapiens dediğinize katılmıyorum 80 üzeri puan alanların 1. sıraya istanbul yazmama gibi bir şartı mı mevcut? Birde garanti ise isterse 1 e yazar ister 5 e yazar sonuçta garanti diyorsunuz yani sıranın bir önemi kalmıyor umarım anlamışsınızdır.