2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@reagan 1221 hocam
-
@sahnr evet hocam
-
@sahnr 7000 i geçmez
-
@mathilda sprun olcani düşünmüyorum hocam amcanizada bi giris belgesi cikartin elinde olsun daha olmadi amcaniz soyadi aynidir kizim desin aksi halde de problem yaratmaz
-
@sahnr aday no geldiyse olmuştur bn tekraren uyarmak istedim herkesi ne olur ne olmaz birilerinin boşluğuna denk gelir kimse mağdur olmasın diye hatta guya daha önce girenler sınav giril belgenizi cıkarırken dikkat edin zira eski belgeleride gösteriyor orada 2018 de biri bizim sınıfta 2017 belgesini çıkarmıştı dikkat etmemiş hangi yıl yazdıgına aman diyim uyarması bnden arkadaşlar
-
@fatos ben de aynı öyle düşündüm hocam babam 65 yaş üstü annem kronik rahatsız onlar da benimle birlikte Ankara’ya mı gelsin şimdi biraz saçma olmuş bu sınırlama açıkçası . Benim gibi olan bir sürü insan vardır
-
@poncik aynen adaynosu geldigi anda oluyo zaten
-
aksaray veya niğde yazan kaç puanla yazdı acaba
-
Geçmiş sınav sorularını çözen var mı arkadaşlar. 2003-2008 yılları soruları bir garip geldi sınav sistemi mi değişikti acaba. Fikri olan var mi
-
@metin2500 82.05'le 1.sıra Aksaray 2.sıraya Niğde yazdım
-
@mathilda kesinlikle benim Ankara da akrabam yok mecburen arkadaşımla gideceğim sınava ne yani benimle sınava geldi diye ceza mı yazacaklar çok saçma
-
Çankırı yazan varsa bana puanını mesaj yoluyla söyleyebilir mi?
-
@swezy yok hocam ya esnetirler diye düşünüyorum . Arkadaşınızda da bir tane sınav giriş belgesi bulunsun nolur nolmaz siz içerdeyken sorarlarsa gösterir ben öyle yapacağım mesela. Kendi memleketlerimizde girsek tamam da Ankara’da olunca esnetirler durumu
-
@mathilda inşallah öyle olur hocam yoksa çok mağdur oluruz anne babamızı nasıl götürelim zaten kendimizi riske atıyoruz bi de onları mı götürelim oraya
-
@swezy nereden baksak tutarsızlık hocam hakkımızda hayırlısı sınav günü bekleyip göreceğiz
-
başvurumu şimdi yaptım 8372
-
Daha önce yüksek lisans kaydı olup bitiremeyenler var mı bunu belirttiniz mi özgeçmişte?
-
arkadaşlar benim adres bilgimde kelimeler kaymış yanlış görünüyor değiştiremedim nasıl değiştirebilirim bir fikriniz var mı acaba
-
@d4 bende denizliyi yazdim. Kimler var burada acaba
-
8364 hayirlisi