2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyzede1 ben de denizliyi yazacak gibiyim alım sayısı çok ondan muhtemelen
-
@sagropa Mardin yada Malatya'yı öneririm ikiside çok güzel şehir
-
@aydinata44 ben 82 ile yazacağım 2.sıraya hocam memleketim yakın oraya
-
Arkadaşlar, başvurularınızı son güne bırakmayın. Özellikle son saatlerde, değişiklik yapmak için başvurunuzu geri almaktan kaçının. Olası bir aksilikte tekrar gönderemezseniz çok üzülürsünüz.
Geri alınıp tekrar gönderilmemiş başvuru geçerli değildir.
-
Bende denizli yazdm ilk tercihe 80 le
-
Denizliyi ilk sıraya yazanlar puanını da yazabilir mi bu yorum altında birleşelm
-
@sherlock hocam 1. Nedir
-
@aydinata44 siz kaçla yazcaksınız?
-
Kocaeli’nin adı pek geçmedi . Yazan var mı?
-
@mathilda 1 .tercihim
-
Ankara Eskişehir Kırıkkale Konya İstanbul yazmayı düşünüyorum. Ankara'da oturuyorum. Yakın yerler yazmak istedim. Gidiş geliş kolay olsun. Kırıkkale'nin bazı ilçelerine günü birlik gidip gelebilirim. Eskişehir'e hızlı tren var. İlk defa gireceğim nasip olursa. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar bu refakatçi olayı böyle mi kalacak gerçekten yanımızda arkadaşımız gelse ceza alacakmış 3000 küsür lira çok saçma kimle gidelim sınava yani yada yalnız mı gidelim bu nasıl bir sistem
-
Arkadaşlar bir şey soracağım yardımcı olursanız sevinirim.. evimde bilgisayar yok akıllı telefon dan başvuru yapılabilir mi?.. yapan oldu mu acaba?
-
@nic39 ben yaptım hocam sıkıntı olmadı ama daha göndermedim.
-
@despot teşekkür ederim hocam..
-
@nic39 oluyor.
-
@guyguy26 hocam kaç puanla yazdınız acaba benim de ilk tercihim
-
@scofieldmustafa Hocam bana başvuru sırası vermedi. Öyle bir ibare çıkmadı. Sebebi ne olabilir? Başvurunun onaylanıp onaylanmadığını nasıl anlayacağız acaba?
-
@emrerdal11 ayni sitede basvurlarim kismina tiklayin orda goreceksiniz anasayfaya gecin orda basvurularim sekmesine tıklayin
-
@mathilda valla puan yazmaya korkar olduk milleti etkilememek için özelden yazarım hocam