2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@guyguy26 Çok teşekkür ederim hocam. An itibariyle 9374. adayım. Yaklaşık 5 dakika önce başvurdum:)
Allah hepimiz için hayırlısını versin. -
@fatos Çok teşekkürler hocam. An itibariyle 9374'üncü adayım. Yaklaşık 10 dakika kadar önce başvurdum:)
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. -
9374 Güncel başvuru.
-
Adana, tunceli, van yazan var mi dostlar ona gore sıralama yapicam
-
@Su28A Katılıyorum sorular bir garip geldi bana da
-
@dalinkuş memleket mi hocam bende yazıcam ısparta
-
@mathilda benim de ikinci tercihim
-
Arkadaşlar öncelikle herkese tercihlerinde bol şans. Kafama takılan birşey sormak istiyorum:
Gib sınav sistemine 2018 yılında kayıt olmuştum, ondan dolayı sistemde sağ üst tarafta kızlık soyadım yazıyor, ama kişisel bilgilerde yeni soyadım var tabiki ve başvuru tamamlandığında da yeni soyadım yer alacaktır diye düşünüyorum. Sisteme girdiğimde sağ üst tarafta kızlık soyadımın yer alması içime kurt düşürdü de bir sıkıntı olmaz değil miYıllar sonra ilan gelince herşeyden nem kapmaya başladık galiba
-
@bubu5 hocam benimde öle yaziyo ama bilgilerde yeni soyadım var bence bişey olmaz çünkü 2018 de girdiğimde evliydim yine öle yaziyodu ama bilgilerde zaten güncel hali yaziyo bi sorun olmamıştı ben daha önce sisteme kayıtlı olmuştum
-
@swezy böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum. Kaynağınız nedir?
-
Kac binde basvurular
-
@Rumelili sokağa çıkma yasağının cezası 3000 küsür lira diye biliyorum sınav Yönetmeliği de refakatçi anne baba eş kardeş ten biri diyo
-
@İibf 83.50 ile ilk dıraya yazdım bende
-
Arkadaşlar sakin olun öcü değil polisler getirin bakım kimliği annen mi baban mı diye sormaz kimse giriş belgenizi gösterin yeter
-
@d4 bende denizliyi yazdım talep çok bakalım kaçla kapatacak
-
@swezy
böyle düzenleme mi olur ya ailesi olmayan ne yapacak -
Yüksek lisansa kaydolmama rağmen halen tecil işlemleri sistemden çekilmemiş. Cuma günğne kadar tecil işlemleri halledilir denildi fakat son güne kadar da beklemek istemiyorum. 25.11.2020 tarihine kadar ilişiği yoktur (E devlette erteleme nedeni: sınıflandırılmış yükümlü yazmakta) sınav başvurusunda 25.11 tarihini yazsam ya da tezli olduğu için 3.5 yıl ileriye dönük tahmini tarih yazsam herhangi bir sıkıntıyla karşılaşma durumum olur mu acaba ?
-
@swezy orada sayılanlarla sınırlı kalmaz bence kimse bir şey demez. İnşallah tabi
-
@Rumelili bence de ya üstelik sınırlama merkezi sınavlar için diyor bizimki kurum sınavı ve sadece Ankara’da . İlk başta ben de bir panik yaptım ama sonradan yersiz bir panik olduğunu gördüm bunlara takılmayalım ders çalışalım bence
-
son güne kadar halkbank mülakat sonuçlarını bekledim ama artık başvuruyorum 1.tercih Ankara p48 89.5