2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
Antalya kaça düşer?
-
@koskorodo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@noir istemediğiniz şehirleri yazmayın hocam kul hakkı gibi bi yaptırımımız var
Yok asla kul hakkı yemek istemem ki puanım çok iyi değil zaten. Hatta bana kalsa bir İstanbul seçer bırakırım ama mecburiyetten görmediğimiz bilmediğimiz yerleri seçmek zorunda kalıyoruz. Bu yüzden 5 yılımı istemediğim bir yerde geçirmektense sınavına girmemeyi tercih etmek daha mantıklı bir seçenek gibi göründüğü için sormuştum sadece. Kesin öyle yapacağım demedim sadece fikir almak istemiştim.
-
@koskorodo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@noir istemediğiniz şehirleri yazmayın hocam kul hakkı gibi bi yaptırımımız var
Ayrıca ironi yapmak yerine keşke sadece fikriniz olduğu konularda yorum yapsanız da bu kadar gereksiz ileti girilmek zorunda kalınmasa.
-
Kasım ayında durum böyleyken 1 ay sonra havaların daha da soğumasıyla durumun iyiye gitmeyeceği aşikar. En azından Ankara dışında sınav merkezlerinin açılmasıyla 5000 kişilik yoğunluğu dağıtmak bir nebze de olsa içimizi rahatlatır. Umarım yetkililer bu talebimize kulak verir...
-
@sagropa bende Denizli'yi merak ediyorum.
-
@d4 bende Denizli yi merak ediyorum
-
"ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler ile sınav görevlileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak."
Çok şükür muafız -
an itibariyle 8024
-
ben 2 kere değiştirdim yüzde elli aday 2 kere hatta bir çok aday 3-4-5... kere değiştirdi değiştircek 10bin başvuruda salt
6-7bin falan olur gibi . Sizce ? -
Bir bilgiyi düzeltmek için başvuruyu geri alıp tekrar yolladım lakin 47295 kez aday numarama bakıp emin olmaya çalıştım burda 2018 guya girenler belki hatırlar birisi başvuruyu geri alıp tekrar başvurmaya calısmış lakin göndermemiş mi kontrol mü etmemiş hatırlamıyorum puanı olmasına rağmen sınava girememişti o gğn bugündür her başvurumu milyon kez kontrol ederim ama yine de emin olamam bilinçaltıma işledi zaar aman arkaşdaşlar o yüzden dikkat edin başvurularınızı geri aldıkdan sonra iyice kontrol edin herşeyi
-
@poncik hocam ben geri al dedim değiştirdim tekrar gönderdim yeni aday numarası geldi mesela . aday numarası tamamlandıgının mı göstergesi değil mi?
-
@sahnr göstergesi hocam
-
Aday no 4 rakam mi 6 rakamdan mi olusuyor
-
@reagan 4 rakam
-
@adam-simith 101221 yaziyor aday no
-
Sokağa çıkma yasağında sınava girecekler için refakatçi olarak anne baba veya kardeş olabilir denmiş genelgede . Şehir dışından gelenler ne yapsın tanıdıklarının yanında kalıyorlar genelde ve onlar refakat ediyor. mesela ben amcamla gideceğim sınava bu sorun yaratır mı ki?
-
Arkadaslar 80 üstü puan alanların kurduğu WhatsApp linkini gönderebilecek var mı basvuru yapacağım ama bir türlü karar veremiyorum
-
@reagan ne zaman yaptiniz hocam ilk hafta mi
-
@adam-simith evet