2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Semihylc dayısı olan kazanır diğerleri izler.
-
Virüs bu kadar artmisken guy sınavını Ankara da yapmak ve o kadar öğrencinin Ankara'ya gidip gelmesi vs çok büyük sıkıntı değil mi ya ? Sağlık herşeyden önemli benim için
-
Guy sınavı ertelenir herhalde başka şehirden gelen saat 10 daki sınava nasıl girecek malum sokağa çıkma kısıtlaması falan çok zor olur
-
Arkadaşlar tabiki herşeyin başı sağlık Allah korusun hepimizi sevdiklerimizi ama bu sınav bi kere ertelenirse daha kolay kolay yapılmaz kimse bizi gündemine almaz. Ben kendi adıma konuşuyorum koronaya bile razıyım artık bıktım bu süreçten bi daha sınav beklemek istemem ne olacaksa olsun
-
Su duruma bakın, ne hale geldik .Ertelenir de hiç giremeyiz diye saglığımızı düşünemez olduk.Bu kadar emek veren bizlerin bunları yaşamaması gerekir . Sınav , puan , ilan stresi yetmez gibi birde bunların stresini yaşıyoruz.2 senedir gelmeyen ilanlar için resmen yalvardık, bi kaç bişey oldu derken başa dönmek ..Artık dayanacak mecal kalmadı dostlar...🥴
-
Ertelenmemeli, gayet mesafeli bir şekilde bu sınav olmalı. Kesinlikle artık bu sene bu iş bitmeli. Yeter gına geldi
-
@maliyeciece evet hatta ekstra kadro açsınlar morel amaçlı.Bu nedir valla isyanlardayım artık
-
Anlık İİBF KPSS-Alan adayları:
-
Şu sınav sağlıktan daha önemli hale geldi ya... ne denir ki. Gerekirse o virüs kapılsın ama sınava girelim modu var resmen. Kime ne denir. İnsanlar aç. İnsanlar işsiz.
Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime.. -
@crowdingout, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Aslan-Reyiz hafta sonu idari hakimlik sınavı var ve oturumlar arasında 6 saat var neredeyse herkes merkezde oturmuyor bu insanlar o arada nereye gidecek ne yapacak çok merak ediyom
Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum yasak ""10:00-20:00 saatleri DIŞINDA sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak."" şeklindeymiş. ben 10 ile 20 arası anladım kusura bakmayın. ama bu seferde gidiş gelişe sıkıntı olacak gibi. iibflinin yüzü güler mi
-
Vekil Mustafa Baki Ersoy ve Vekil Hüseyin Örs sordukları sorular tutanakta yer alıyor. Bakanın cevabını tutanakta bulamadım. Nereden bakabiliriz?
@yusufyigitt07 Hüseyin Örs Bey süresi yettiği kadar sormaya çalışmış. Hüseyin Örs Beye teşekkür ederiz.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı -
Başvuruyu az önce yaptım 7480. Bir de özgeçmişim asla ekrana sığmadı dümdüz bir şekilde yazılı arkadaşlar sizlerinde öyle mi? Yoksa alt alta mı yazmalıydım?
-
@Semihylc 5 kat daha fazla torpilli insanlar ugrasmak demek bu .
-
@gazot bizdede öyle dostum
-
@hayırlısı035 Bakanın cevabı sanırım olsaydı tutanakta yazardı diye düşünüyorum cevaplamadı sanırsam.İkisi de sağolsun sesimize ses olmuşlar.
-
@hayırlısı035 Bakana sorulan soruların cevabı 216 sayfada başlıyor. Okuduğun kadarıyla maalesef cevap vermemiş. Komisyon tutanakları ulaşmak için bağlantı metnine tıklayınız bağlantı metni
-
28.11.2015
14.05.2017
Guy soruları elinde olan varsa paylaşabilir mi -
Arkadaşlar başvuru sonrası istediğimiz il olmadığı için sınava girmeme hakkımız var mı? Eğer varsa girmediğimiz takdirde bir yaptırımı falan var mı?
-
@noir istemediğiniz şehirleri yazmayın hocam kul hakkı gibi bi yaptırımımız var
-
@maliyeciece, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
28.11.2015
14.05.2017
Guy soruları elinde olan varsa paylaşabilir miLutfeeeeennnnm