2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
![alt metni] (https://i.resimyukle.xyz/5fQAd6.jpg)
-
Sunu anlamadım acaba herkes ist un son sıraya yazılmasını mi istiyoro zaman yine ist yuksek kapatıcak arkadaşlar bu haberin yanlış olmasına sevinenler büyük ihtimalle ilk tercihine ist yazacaktir
-
@Earth11 Ya yeter artık yetmedi mi şu manipülasyonun ahahahahah
-
@yolosapiens başlatma manipülasyonuna
-
@Earth11 arkadaşım herkes size tepkili biraz invizaya mi cekilseniz nacizane görüşüm
-
@Aslan-Reyiz hayır kendiside böyle bir durumda bile daha işte ses kaydı bu grupta diyip insanları illa o gruba almaya çalışmasıda ayrı bir ironi açıklayacaksan açıkla ordan insanları merakta bırakma işi olan var başka derdi olan var daha telegramla uğraştırıyor.
-
@Earth11 hocam gerçekten bıkmadınız istanbul diye diye bırakın isteyen istediği yeri yazsin
-
@ertyy yahu burda çıkarım yapıyorum tabiki isteyen istediği yeri yazsın bilen bildiğinden şaşmaz merak etme
-
İlan metninden aldığım her iki cümlede de "KPSS A puanı dikkate alınarak" demiş. İl tercihinin önceliğinden bahsedilmiyor. Neye inanacağınız sizin sorununuz. Ama başta da söylediğim gibi tercih işinde doğru veya yanlış yok nasip ve hayırlısı var. Lütfen bu konuda soru sormayın
Eğer il tercih sırasına göre öncelik verilecek olsaydı bu durum ilan metninde belirtilirdi. Eğer 75 puanla kapatan bir ilde 80 puanla başvuran bir aday sınava giremezse bu konu mahkemelik olur. Benim görüşüm bu şekilde hayırlı tercihler.
ALINTI TWİTTER: Alican_DOVLETOV ( @Alican_DOVLETOV ) -
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben son gelir uzman yardımcılığı alımında atanan kişilerden biriyim, forumda özellikle son atılan ses kaydıyla ilgili yorum yazmak istedim. Son derece saçma. Bu dönemde tercih yapacak olan arkadaşların çok hassas olduğunu düşünecek olursak gerçekten büyük hakka giriyo her kim ne hocasıysa. Benim şu denklemimi çözsün bi zahmet. ( mesela ben 80 puanla 1. Sıraya İstanbul yazdım 1. Sıralar arasında değerlendirme olacakmış ya hani 500 kişilik ( bu 500 rakamı neye göre belirlendi onu da anlamak güç tabi neden 300 değil de 500 kim belirliyo bunu ) örneğin 1. Sıralar arasında 82 ile kapattı sonra 2. Tercihlere geçildi benim 2. Tercihimde istanbul olamayacağına göre liste dışı kaldım giremedim... istanbul genel toplamda da 78 le kapattı diyelim bana 2. Tercihim olan mesela Trabzon geldi. Bende istanbul çok istiyodum 80 puanım olmasına ve 1. Sıraya yazmama rağmen gelmedi. Dava konusu olur mahkemelik olur biçok kişi. Velhasıl kelam bu spekülasyonu yapanlar ve buna çanak tutanlar her zaman çıkar. Siz siz olun kimsenin etkisinde ve saçma yorumlarına itibar etmeyin. Çok kafasına takılan varsa arasın insan kaynaklarını doğrusunu öğrensin. Tercihlerinizide ne olduğu belirsiz hoca ve ses kaydına göre belirlemeyin çok pişman olursunuz. Çok uzun yazdım kusura bakmayın çok işgal ettim burayı. Gerçekten hak eden çalışma arkadaşlarımızı dört gözle bekliyoruz. Herkese iyi akşamlar iyi forumlar...
-
@Earth11, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sunu anlamadım acaba herkes ist un son sıraya yazılmasını mi istiyoro zaman yine ist yuksek kapatıcak arkadaşlar bu haberin yanlış olmasına sevinenler büyük ihtimalle ilk tercihine ist yazacaktir
Ya sana inat İstanbul'u ilk sıraya yazacak artık herkes.
-
Şurada iller için gösterdiğiniz eforu ders çalışmak için gösterseniz kurum sınavında derece yapacaksınız. Bu gidişle onun bunun lafını dinlemekten meydanda kazandığınızı masada kaybedeceksiniz
-
@ertyy Arkadaşın puanı 76.6, İstanbul'u yazmak istiyor. Bu yüzden manipülasyon yapıyor. Geçmiş mesajlarına bakın,anlarsınız.
-
Arkadaşlar merhaba
Şu infialin ortasında kısa bir bilgi almak istiyorum. Lise mezuniyet puanının kusuratini yazmamışım. 59 puan yazmışım ancak asıl diploma puanı 59.62 bir problem teşkil eder mi ?
(Pc sahibi değilim mobilden olmuyor. Internet kafeye virüs sebebiyle pek gitmek istemiyorum pek) -
-
ahahahaha duyumcular duyumcular karışmış ortalık yine
-
@sa55 hocam çok teşekkür ederiz çok açıklayıcı bi yazı oldu inşallah bizde kazanırız da sizlerle mesai arkadaşı oluruz. Bu arada bir teşekkürüm de atandığınız halde buralara hala bakıyo olduğunuz için sonuçta süreci bilmeyen çok kişi var. Önerileriniz çok değerli bizler için
-
@yolosapiens En olmaz denen şey oluveriyor. Sorun bu aslında. Bu mantıkla düzenleme yapılabilecek bir sistem var. Hocanın da inanma sebebi bu
-
@koskorodo Bu ses kaydı ortalığı karıştırdı.
-
@yolosapiens hocam o kadar net anlasiliyo ki o kadar çok ki bunu yapan ama nasipten kaçamazsın ne yaparsan yap benimde puanim 76 civarında ve yazilan edenden dolayı karar veremedim hala nasipte neyse o olacak artık