2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Nourly
siz de mi halkbank hocam? nerelerdesiniz halkbank başlığında millet kırılıyor siz de pozisyonunuzu ve sebeplerini belirtebilirseniz çok makbule geçer hocam. hakkınızda hayırlısı olsun.
duyumlarınızı halkbank başlığına da iletebilirseniz seviniriz. -
12470 şimdi gönderdim. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@KamuAdayı ben istifa ettim dostum. Bankadan ayrıldığımdan beri banka kapılarından uzak duruyorum. Duyumda almadım. Ama tahminimce Aralık ortası gibi açıklanır 1 ocakta başlarsınız eğitimle gibi geliyor
-
@KamuAdayı operasyon ve pazarlama diye iki bölüm halinde çalışır her bölümün kendince zorlukları vardır operasyonda iş yükü çok fazla pazarlama ise stres ve satış baskısı anlamında insanı zorlayabiliyor. Dediğim gibi günümüz koşullarında iş beğenmeme gibi bir lüksümüz yok ama inanın çok zor. İki kez düşünün derim uzman yardımcılığı maaş konusunda daha iyi ama bankada nerede olursanız olun stres sizin peşinizi bırakmıyor. Gözünüzü korkutmak istemem ben de o süreçlerden geçtim mülakat sonucunu sabırsızlıkla bekledim kazandığımı görünce mutluluktan havalara uçtum ama şuan guy için hazırlanmaya devam ediyorum .
-
@Nourly inşallah benim de istifa edeceğim gün yakındır.. pandemi koşullarında özellikle bunu çok düşünür oldum . Sizin adınıza çok sevindim..
-
@marjinalmaliyt57 puan 79.6 sıralamam 3600 küsür.
-
@bulutsuzgünler
anladım hocam. genel müdürlük rahat olur gibi de oraya alacaklarının da garantisi yok. maliye teftiş açıklandı az önce 91 ile kapattı 90 lı puanlarımızla artık listelere giremez olduk. o nedenle artık deniyoruz her yeri. istanbul olması da halkbanktan itiyor beni biraz. vergi müfettişliğine asılmak en mantıklısı olacak galiba bu süreçte benim için.
teşekkür ediyorum paylaşımınız için. hakkınızda hayırlısı olsun. -
@KamuAdayı yok Aralık ortası gibi açıklanır diyorum ben. 1 ocaktaysa Eğitimle birlikte maaş almaya başlarsınız. Eğitimle iş başı yaparsınız yani hakkınızda hayırlısı olur inş
-
@Nourly
anladım hocam. hepimiz için hayırlısı olur inşallah. rahat edeceğiniz bir mesleğe ulaşırsınız umarım. -
@marjinalmaliyt57 hocam bence 4500 mükerrer az bile dedim. 3kere 4 kere sizin dediğiniz gibi 7 kere değiştiren bile varmış. İnsanların kafası bayağı karışık.
-
@bulutsuzgünler hem cevabınız hem fikirleriniz için çok teşekkür ederim hocam. Halkbank öncesi özel banka tecrübemde olduğu için aşağı yukarı ne ile karşılacağımı biliyorum. Benim için en önemli faktör hangi birime atanacağım olacak. İstediğim birim olursa çok iyi olacak aksi durumda ilerisi için benimde alternatif arayışlarına yönelmem söz konusu olabilir. Zira bahsettiğiniz üzere şubeler ölümü gösterip sıtmaya razı eden türden bir çukur.
-
@despot benim de 79,79 ile ist kocaeli balıkesir aksaray ardahan yazdım sizce biri gelir mi ?
-
@severus-snepp ilk tercihiniz gelecektir
-
Herkes bikere güncelleme yapsa demekki 6000 kişi anca başvurmuş
-
@severus-snepp listenizin ilk 3 ili sıralamasıda dahil beniki ile aynı hocam
-
@crowdingout sizin puanınız kaç hocam
-
@severus-snepp 2019 puanı 79.5 ile başvurdum
-
Arkadaşlar 70 puanin sıralaması kaç?
-
Arkadaşlar benim puanimda 77.90 nigde burdur aksaray cankiri sivas . Sizce sansim var mi ?
-
112925 12925 demek değil mi?