2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@severus-snepp hocam bence hepsine gelir yani 2sine gelm zse 3une kesin gelir rahat olun ders çalışın 🤲🤲
-
@d4 hocam Niğde Burdur bilmem ama gelir gibi hepsine bende Sivas yazım 4e bence sınava cagrilursiniz Allah'ın izniyle ama güzelce ders çalışın 🤲🤲🤲
-
Arkadaşlar başvurumu görüntüledim kontrol ettim ama geri al yapmadım,başvuru durumum da gönderildi yazıyor. Bir problem olmaz değil mi?
-
@FThemel cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Umarim herkesin gönlüne göre olur.
-
@severus-snepp hadi bee İstanbul olmayaydı iyidi açıkta kalmazsınız İnşallah İstanbul gelir.
-
Memleketimi yazdım ben ilk sıraya .
P48: 80.6
Ardahan
Erzurum
Kars
Erzincan
Van -
@İibf sağolun hocam
-
Arkadaslar bavsburu gonderdim sehir tercihi degisebiliyormuyum
-
@hukukcukişi evet yarın 17.30 a kadar değiştirebilirsiniz
-
@FThemel sağolun hocam inşallah herkes gönlünden geçen olur amin
-
@despot neden istanbul olmasaydı
-
@law hocam sizler SGKda çalışmanıza rağmen neden buraya başvuruyorsunuz ki? Hayır özlük haklarındada bir farklılık yok? Hani sizin hayaliniz Vergi müfettişliği idi? Hayır birde panik ortamı oluşturuyordunuz. Cidden bizi yakan bizi bitiren kafa bu yazık.
-
@crowdingout hocam eşimle ortak kullanıyoruz hesabı eşim başvuracak ben değil
-
@wizard hocam geri al diyerek tekrae form mu dolduracagim
-
@Keynesin-Faizi benimde memleket ardahan hocam başarılar
-
78.01 le bi arkadaş soruyor istanbul risk midir?
-
@law, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@crowdingout hocam eşimle ortak kullanıyoruz hesabı eşim başvuracak ben değil
bu sözü ben geçen seneki ilgöç sayfasından tanıyorum hatta yine orda SGKda çalışıyorum şeklinde ağzından kaçmış sonundada eşimle kullanıyoruma gelmişti :))))
-
Arkadaşlar 77.43 ile İst, Kütahya, Çankırı, Ordu, Van’ı tercih ettim sizce şansım nedir?
-
85 puan ile ankara kirikkale izmir bursa istanbul tercih ettim arkadaslar herkes icin hayirlisi olsun
-
@crowdingout hocam ver numaranı kimlik atayım şaka mısınız ya