2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar hangi şehir kaçla kapatır suan bunu kimse bilemez hiç bısey değil bunu biliyorum ama yine de sormak istiyorum. Çoğunluğun fikirleri benim için önemli. Sizce 78.6 ile İstanbul şansı nedir imkansız mı ya da yüzde kaç ihtimalle gelir
-
@yenikeynes yuzde 95 hocam
-
@ertyy yani ben bile degistirmicem derken 5 kez degistirdim baktim tekrar aldim tekrar gonderdim derken onun icin cok degisiklik oldu gercekten
-
@adam-simith hocam umarım öyle olur içime biraz su serptiniz 🥺
-
@yenikeynes Herkesin söylediği gibi bu sene farklı olacak gibi duruyor fakat şahsi kanaatim insanlar önceden en fazla alım İstanbul'da olduğu için şehri istemese bile açıkta kalmamak için tercih ediyorlardı. Şu an öncelikle büyük çoğunluk memleketini ön sıraya koyacaktır. Bu sebeple 76lara ineceğini bile düşünüyorum. Neden olmasın. Bakıp göreceğiz.
-
@ivedilikle Hocam çok haklısınız hiç böyle düşünmemiştim gerçekten umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim cevabınız için 🥰
-
@adam-simith birikimli sayı bu degistirenleri de iceriyor
-
@ivedilikle bense istanbulu bilhassa istediğim halde endişemden yazamıyorum. sınava girerim o tamam ama mülakata kalamama korkusu yazdırmıyor
-
@buslem Hocam o korku tüm iller için mevcut. Nasip işi
-
@adam-simith hocam yorum alalyim 78.7ile son tercih kesin olsun diye Mardin yazdım değişip ordu yazwan hangsisi mantıklı
-
@FThemel 78.7 ile ilk 4 tercihinizinden 1 i zaten gelecektir
-
@FThemel şuan tercih değiştirsem sistemsel bir sıkıntı olur mu denediniz mi
-
@adam-simith suyu insAllah hocam valla 5kalmam insAllah yada biri gelsinde hayırlısıyla 🤲sağolun
-
@ayşenurrr234 denemedim hocam. Bilmem ki
-
Arkadaşlar merhaba.öncelikle il tercihleri hepimiz için hayırlısı olur umarım . Bu sene kpss puanım 83 . guy sınavına hazırlanmak için cıkmıs soruları aldım alican hocanın ama cok yanlısım çıkıyor 100 sorudan 20 25 arası. Moralim bozuluyor. İllere baktıgımda 78 80 le falan kapatmıs iller genelde yazılı sınavda. Daha önce giren ve çalışan arkadaslar nasıl bi yol izledi. Fikir verirseniz iyi olur benim için.
-
@Ezgi71 moralini bozma lütfen, aynı şekilde aynı kitabı çözerken 66 lı doğrularla başladım şu an durumum iyi. Açıklamaları güzelce okuduğunda diğer denemede yanlışın azalıyor iyi çalışmalar
-
@frk, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Herkes bikere güncelleme yapsa demekki 6000 kişi anca başvurmuş
Güncelleme yaptıkça yeniden mi sıra numarası veriyor?
-
Arkadaslar 78.14 ile istnbul ankara kocaeli konya sivas biri gelir mi sizce istanbulda oturuyorum anlarayi esim cok istedi
-
@hukukcukişi geri al dediginizde zaten bilgileriniz silinmiyor sadece değiştirmek istediğiniz yerleri değiştirmeniz gerekecek
-
@kamucu199 umut her zaman vardır ben 71 puanla çalışıyorum hicbir şey kaybettirmez en kötü yine kpss var ona çalışmış olcam. Bırakmayın olur da tutarsa çok pişman olursunuz