2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@severus-snepp ben de 1. sıraya yazdım
-
@idealistbiri hocam bir on dk önce tercihimde güncelleme yaptım 14 binlerdeydi.
-
Corum yazcam ama sampiyonlar ligi olacak gibi benim gibi kac kisi var corumu ilk tercihe yazacak +85?
-
@yolosapiens arkadasim spekülasyon yapmayan yok:) fakat anlama konusunda sıkıntın var galiba senin yazan yazdı zaten istanbulu ne değişecek bundan sonra.oturup sana güzel güzel yazarım da ders çalışmam lazim sen tartışmana devam et:)@KamuAdayı evet benim demek istediğim buydu nufus+ düzen + çok alim+ garanti diye yazanlar.. Keske düşük kapatsa 2 aralıkta görüşmek üzere..
-
Arkadaşlar başvuru kısmında aile bilgilerinde kardeşimin mesleğini yazdım ama işyeri ünvanı kısmını boş bıraktım bunun için de bir daha gerial yapmak istemiyorum sizce sıkıntı olur mu
-
@Earth11 siz tahmini olarak kaçla kapatr diyorsunuz peki?
-
@tugceozdmr hocam merhaba ben de çok korkuyorum sınav ertelenecek diye kaç gündür tedirginim arkadaşınıza gelen gözetmenlik guy için mi yoksa başka bir sınav için mi bildiğim kadarıyla bu ay başka sınavlar da var
-
84 puan ile başvuru yaptım 1. kocaeli 2. bursa 3. gaziantep 4. sakarya 5. istanbul orada ilçe tercihleri de çıkıyo altta onları da yaptım yani sıkıntı olmaz sanırım ilçe tercihi de yapmam
-
Sanırım burada bir ben saçma sapan tercih yaptım 81 puanla. Hiç batı yazmadım desem yeri
Sivas
Çorum(mezun olduğum yer)
Kastamonu (içimden geldi diye yazdım fksllz)
Sinop
Ordu
İnşallah Sivas gelir de az kangal severim -
Arkadaşlar benim başvurumda aday numaram 114 binlerde, sizin nasıl 14 bin oldu biri aydınlatabilir mi beni?
-
aday numarası nerde yazıyor ya
-
@Hollywood bastaki 1 i dikkate almiyosn
-
@beşiktaş basvurularimi gorunteleye basinca cikiyo
-
buldum kurcalamak gerek demek ki :D113 bin benimde
-
@beşiktaş İlk giriş yaptığınızda 'ANA SAYFA' bölümün 'Başvurularım' kısmının 'Başvuru görüntüleme' tıkladığınızda çıkıyor. Herhalde guy için sınav giriş belgesi oradan alacağız.
-
aynen hocam gördüm sağolun
-
@Earth11 geldi yine spekülasyonunu sevdiğim
-
keşke halk bankası açıklansa idi başvuru yapmazdım şimdi açıklanırsa sınava girmem kesinlikle boş yere bir kişinin sınavına mani olmuş olabilirim yazık bu kadar insana çabalıyorlar umutlular neden süreçler böyle 3 yıldır yordu yani
-
Burada 80 küsürle şurayı yazdım diyen kişilere neden inanırsınız anlamıyorum, ki bundan da önce neden şura kaçla kapatır bura kaçla kapatır diye sorarsınız onu hiç anlamıyorum farz edelim 77 puanla x ili yazacam düşünceleriniz ne diye sordunuz yazdığınız x ilini yazmayı düşünen ve puanı sizden daha düşük olmasına rağmen buraya 82 ile yazmayı düşünüyorum derse gerçekten inanıp degistirseniz sonuç yazık olmaz mı.. bir insanın hakkına girmek bu kadar basit mi.. hele ki 5 il tercihi varken neden böyle şeyler konuşulur gerçekten yazık.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.. umarım gönlü temiz herkes istediği yer için sınava girmeye hak kazanır..
-
@sahnr hocam 2018 de basvurular kac bindeydi tam olarak bilginiz var mi