2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@adam-simith 12bin
-
@nic39 kesinlikle katiliyorum çok yerinde bi yazı olmus
-
@Earth11 vazgeçirmek yerine teşvik ettiniz istanbulu başa aldım teşekkür ederim aklıma soktuğunuz için puanım 80 civarı yüksek mi düşük mü kapatacağını göreceğiz
-
Arkadaşlar merhaba, daha önce sorulduysa kusura bakmayın öncelikle. Ben de başvurumu tamamladım ve yalnızca kırmızı yıldız koyulan zorunlu alanları doldurdum sıkıntı olmaz değil mi? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@kd16 ben de öyle yaptım umarim çıkmaz bir şey
-
Çoğu Kişi en az ikinci defa güncellemiştir diye düşünüyorum eğer öyleyse gerçek başvuru sayısı 8 bin civarı belki de
-
@Earth11 kardesim kendini bosuna hedef yapiyorsun ya . Birak nasibinde ne varsa yasasin millet. Puanina neresi denk gelirse orda calissin insanlar.
-
@buslem tamam yaz istanbulu maaşının yarısını ev kirasına ver :)istanbul olsa da olur olmasada belki de niyetim tam tersiydi bu saatten sonra değiştirme ama mazallah bi sıkıntı çıkar
-
@busonolsun yapmamış olanlarida ben meraktan ve kararsızlıktan onlar yerine de yaptım sanırım
-
@bybredd takiliyorum boşver akli olan başkasının ne dediğini dinlemez zaten çoktan karar vermiştir yazacağı yeri:)
-
Dostlar değişiklik yapmadan başvuruyu incelemekten bir şey olmaz sanırım dimi? Geri almadan baktım doğru mu diye
-
@buslem papatya cayi içen sendin dimi yaz istanbulu boğaza karşı içersin
-
Herkes kalbinin sesini dinlesin. Ha tercih ha altılı ganyan kuponu aralarında bir fark yok. 2017 senesinde buradaki ve facebooktaki konuşulanlara çok takılıp istanbul tercih ettim ve istanbul hariç her yere puanım tutuyordu. Tercihin son gününde girdim buraya da Allah herkesin kalbine göre versin
-
@Earth11 78 diye yalan söylediğiniz 76 puaninizla siz içemezseniz ben ismarlarim gönlünüz rahat olsun olur gibi duruyor zaten birilerinin vebaline bu kadar kolay girdiğinize göre
-
Arkadaslar selamun aleyküm. Ben gelir uzman yardımcısıyım dün uzmanlık mulakatına girdim cok sukur uzmanlıgı aldım. Mulakatta beklerken erxurum 78 ızmır 72 ıle kapatması cok sacma dıye oradakı baskanlar konusurken duydum. Konunun ne oldugunu bılmıyorum kimsenin hakkına girmek istemem eğer bu grubu ilgilendiriyorsa bilginiz olsun diye yazıyorum. Ama pek tabi başka bir şeyde olabilir. Sadece bunları duydum ben Allah hepinizin yardımcısı olsun
-
@havageymtaksim geçen sınavdan bahsediyor
-
@buslem 90 dememişim allahtan:)istanbulu yaz dönme sakin maaşın yarısını da kiraya ver ayi çıkaramazsan beni ara:)) bende o zaman starbuckstan kahvemi yudumluyor olicigimopuyorum seni
-
@Earth11 üsluba bak
-
Moderatörler son 2 buçuk saat başlığı kilitleyebilir mi?
-
An itibariyle 15454 hayırlı olsun.