2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@yolosapiens teskkrler hocam
-
Dostlar aklınıza takılan hususlar ile sonuçları şu şekilde hızlıca değerlendirdim. Ayrıntılı bir çalışma da yapacağım.
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1330906846593495043
Hepinize hayırlı uğurlu olsun sonuçlar dostlar.
-
arkadaşlar sınava girmeye hak kazandı mı EVET, yazıyor ama Sınav Yeri Belirlendi mi? altında --- var neresi geldiğini göremiyorum yanlış birşeymi yaptım
-
@modifix su an sınava girip girmediğiniz belli oluyor hocam . Sinav giriş yerleri sonra açıklanacak . Sınav girmeye hak kazanmissiniz
-
@modifix sınav yeri dediği tercih edilen il değil hocam.. orada sınava hangi okulda gireceğin yazacak.. daha sonra açıklanacak
-
Arkadaşlar bu sonuca göre vmy 85 üstü kapatır diyebilir miyiz ? Ne dersiniz
-
@sdu_ank, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@strtmn insanların aklıyla oynuyorlar daha öncesi de insanlar zevklerinden İstanbul'u ankarayı yazmıyordu alım fazla ve il sayısı azdı şimdi yüksek puanı olupta kendi ilini yazmayıp istanbulu ankarayı yazan ahmaktır ayrıca istanbul gibi iş yoğunluğunun fazla olduğu bir yerde çalıştığım ve kurtulduğum için çok seviniyorum. Maksimum kapatcağı 80 81 dir daha da üstünü görmez Ankarayı kestirmek zor çünkü alım az ama tahminimce o da 83 gibi bir puanla kapatır.
Dediğim çıktı şaşırmadım. -
-
maşallah ankara 84le kapatmış en yüksek ankara gördüğüm kadarıyla.
-
@kamuadayı Hayır hocam İzmir
-
Ooo ankara uçuyor yarış çok çetin geçecek
-
@whshw daha heyecanlı olur
-
@snoopy
pardon izmirmiş gözümden kaçmış kaptırdık zirveyi. listeler ne zaman gelecek bakalım -
Biz bu sınav için sınav giriş ücreti yatıracak mıyız arkadaşlar ...
-
@kalemcanavarı aynen öyle hocam
-
Liste şeklinde açıklama yapılacak değil mi ?
-
İllerin taban puanı görünce kurum sınavı hakkında yorumum
-
İllerin taban puanı görünce kurum sınavı hakkında yorumum
-
79,5 puanla bir yere hak kazanamadım bundada vardır bir hayır diyorum inşallah hak kazanan arkadaşlar için en güzeli olur. Elimde Alican Dovletovun kitabı var benlik bir durumu yok artık gerçekten ihtiyacı olan arkadaşımız varsa özelden mesaj atsın karşı ödemeli olarak kendisine yollayım.
-
Nerde o istanbul düşük kapatır diyenler:D