2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
arkadaşlar saat 9 da salonda hazır bulunulmalı yazıyor formalite mi yoksa gerçekten bir takım kontrol falan mı oluyor
-
@kamuadayı hocam yasak saatlerinde kişisel araç dışında ulaşım oluyor mu taksi/dolmuş vs biliyor musunuz acaba
-
@extraordinary bunu bende merak ediyorum açıkçası
-
@extraordinary
ankara için konuşabilirim oluyor.
zaten yasaktan istisna sektörler var biliyorsunuz ve sektörlerde binlerce insan çalışıyor. birçoğu işe toplu taşıma kullanarak gidip geliyor. illaki onlar için de çalışır otobüs vb. sadece biz yokuz o saatlerde dışarda
ancak kullanan kişi sayısı azalacağı için sefer sayısını azaltabilirler ve sefer saatleri değişebilir. o yüzden bunları güncel olarak takip etmekte fayda var. -
@kamuadayı tamamdır teşekkür ederim
-
Arkadaşlar yasaklar artacakmış bizim sınavı etkiler mi ya
-
@busraaa11 İdari hakimlik mülakatları ertelenmişti geçen sefer. Ben ertelenebileceğini düşünüyorum. 5000 kişi annkaraya gelecek kimisi otobüsle kimisi uçakla birçoğumuz bu süreçte maalesef yakalanacağız bu virüse. 4 yıldır boşta olan bir insan olarak sınavın yapılmasından yana olsam da sağlık ççok daha önemmli
-
Sağlık önemli tabiki ama bu sınavı beklerken verdiğimiz mücadele, ders çalışmaya çalışmak, saatlerce o masanın başında hem hayal kurup hem dirsek çürütmek daha fazla sağlığımızı hem de akıl sağlığımızı etkilicek artık. İnşallah erteleme olmaz hayırlısı ile atlatır kurtuluruz şu sınavı.
-
@azalan-terimler inşallah hocam benim de temennim o.
-
Ertelense ne olacak ? Sanki pandemi birkaç haftaya azalacak mı? Bitecek mi? İnşallah ertelenmez bize de yazık aylardır çalışıyoruz bu sınava ..Hem bu sınavı atlatalım daha diğerlerine başlıyacağız çalışmaya duy olsun, İlgöç olsun ,SGK olsun
-
arkadaşlar alican dovletov un kitabını almıştım fakat inanılmaz olumsuz eleştiri var henüz başlamadım kitabı alıp çözen var mı aranızda
-
Kesinlikle ertelenmemeli. Her türlü yapılsın bitsin artık ve diğer sınavların önü açılsın!
-
@maliyeciece kesinlikle katılıyorum hocam evet kovid var evet korkuyorum ama ders çalışmaktan bıktım insanlara açıklama yapmaktan bıktım en kötüsü de insanın ailesinin acıyan gözlerle bakması bakın bu kovidden bile beter (benim için)
-
@swezy Allah çalışanın emeğinin karşılığını muhakkak verecektir hocam. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
Arkadaslar akfon yayinlarinin 5li guy denemesini cozen varmi
-
@hukukcukişi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar akfon yayinlarinin 5li guy denemesini cozen varmi
Hocam ben dün ilk denemesini çözdüm ama pek memnun kalmadım sorular bana bi tık kolay geldi cevapların açıklamaları da öğretici değil bi kaç soruda da yanlış var bunu demek istiyo heralde diyip işaretledim ama cevap anahtarında doğru şekilde açıklamış. Siz çözdünüz mü ben de foruma yazacaktım yorum için
-
@tugceozdmr hocam kolaydan kasıt çıkmış guy sorularına göre mi kolay yoksa kpssye göre mi kolay
-
@bilal 4t deneme yi çözen varmi bana biraz zor geldi sizce nasıl fikri olan var mi sinav böyle olmaz dimi :((
-
@nimesay Hocam 1 haftadır kargoda benimkiler ama denemelere dair düşüncem genel bi konu tekrarı gibi düşünerek çözün eksiklerinizi görmek adına. Canınızı da sıkmayın yaptığınız yanlışı sınava girmeden görmüş oluyorsunuz . Yoksa kurumun kendi sınavı çok nevi şahsına münhasır bir sınav bence.
-
@bilal, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr hocam kolaydan kasıt çıkmış guy sorularına göre mi kolay yoksa kpssye göre mi kolay
Çıkmışlara göre hocam. Çıkmışlardan daha yüksek doğrum geldi sonra çıkmışı çözdüm yine hüsran ondan öyle bi çıkarım yaptım