2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@extraordinary benim kitabım da bugun anca geldi. Tamamdir tesekkur ederim kafama takmadan cozuyorum
-
@tugceozdmr bende simdi cozdum hocam bana da biraz fazla basit geldi kötü degil eksiklerimi konu olarak gorebilmem adina iyi oldu yine cözecegim ama 4 t yi almakta fayda var o daha zormus ikisi birbirini dengeler
-
@hukukcukişi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr bende simdi cozdum hocam bana da biraz fazla basit geldi kötü degil eksiklerimi konu olarak gorebilmem adina iyi oldu yine cözecegim ama 4 t yi almakta fayda var o daha zormus ikisi birbirini dengeler
Öyle mi diyosunuz ben de 4t yi alıyım o zaman dengeler haklısınız
-
Şu ilgöç olup guya başvuran kişinin kafasını merak ettim. Bir de aynı ile başvurmadım gibi bir savunma yapmış sanırım. Buraları okuyordur eminim. Kardeşim ilgöç ile guy arasında bir fark yok. Yaptığın işin tatmini veyahut kalitesi aynı. İlgöç olmuşsun. Git merkez kadroları zorla kaymakamlık sayıştay zorla. Artık taşra kadroları kovalama. Puanın yetmiyorsa merkez için seneye kpssye gir. Bak kaç sendedir işsiz olan arkadaşlar var. Gerçekten yazık yani. Sgk denetmenliği olsa taşra olmasına rağmen kalite farkı var diyip hak veririm sana. Puanın varsa şayet merkezleri kovala kardeşim.
-
@tugceozdmr hocam 2. Denemesini cozdum cok fazla yanlisim cikti kolay dememi geri aliyorum
-
@hukukcukişi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr hocam 2. Denemesini cozdum cok fazla yanlisim cikti kolay dememi geri aliyorum
Aa ben de bi bakıyım o zaman sonucu paylaşırım
-
@tugceozdmr arkadaslar sinav yaklastikca insan ne yapacağını iyice şaşırıyor.siz nasıl bi çalışma yapıyorsunuz.neler yapmamız gerek son günler tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba tesekkurler.
-
@nimesay genel konuşulmaz hocam kimse kimsenin eksiklerini bilemez.Konulariniz bittiyse çıkmış sorular çözülebilir
-
@dr-pyle insan ne yapsa eksik geliyor son günler bi çaresizlik hissi var herkes mi böyle bilmiyorum ama en iyisi çıkmış sorular tabi.tessekkur ederim
-
@nimesay ben de öyleyim hocam panik oldum kendi kendime sanki hiçbir şey bilmiyormuşum gibi geliyor. Bol tekrar yapmaya çalışıyorum hukuk ve maliyeyi özellikle . Muhasebe ve iktisatta ise çıkmış soru ve deneme çözmeye çalışıyorum
-
Arkadaşlar bende çok panik yaptm genel çalıştım evet soru çözdüm ama bundan sonraki aşamada eksiklerimi çıkmış sorular üzerinde mi tamamlamaliym bilemedm yardımcı olurmusunz
-
Bol bol tekrar yapmak en iyisi. Çıkmış sorulari 1 kez çözsek yeterli diye düşünüyorum
-
Merhabalar herkese iyi çalışmalar kurum sınavının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir öngörüsü olan arkadaşlar var mı acaba .teşekkürler
-
@ksünr yanlış hatırlamıyorsam baya kısa sürede sonuçlandırıyorlardı
-
@extraordinary iyi öyleyse inşallah öyle olur yani olmalı 🤩 inşallah herkes emeklerinin karşılığını alır 5. Yılıma girdim artık yorgunum dostlar herkese başarılar İstanbul beni bekler 🤲 Yani inşallah 🤲️
-
Havalimanı olmayan Ardahan’a bile böyle bi talep görünce ben bu kurtlar sofrasından çıkamam dedim. ya 90+ alıp keyfine bakacaksın ya da çok beklentin olmayacak bu Kpss-A ‘ dan. GUY’da İstanbul, İzmir vs gibi bir kaç şehire daha atananlar tam anlamıyla emeğinin karşılığını alacaklar. Guydan sonra duy da tam anlamıyla Kurumiçinin etkilerini gösterdi ve yine ilçe sürgününe döndü olay. (yazdıklarım başka yere çekilmesin eskiden miss gibi her yer merkez iken , ilçe açılsa dahi en güzel ilçeler açılırken çok daha iyi şartlarda çalışırken şimdi bize layık görülen yerlere sitemim). Bana göre artık Gib bitti arkadaşlar çok daha fazla hırslanıp çok iyi puanlar alıp çok güzel kurumlara gelmek farz oldu. Orta halli puan alıp HMB ye bel bağlamak gerçekten çok zor. Alımlar çok kıt, zar zor 3 yılın sonunda ilan geliyor ve birbirine düşman, halden anlamayan herkes başvuruyor. Yani demek istediğim böyle kötü bi dönemde vazgeçmeden daha da hırslanarak çok ama çok çalışmanız
-
@nimesay, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@dr-pyle insan ne yapsa eksik geliyor son günler bi çaresizlik hissi var herkes mi böyle bilmiyorum ama en iyisi çıkmış sorular tabi.tessekkur ederim
Hocam kpss sürecinin içinde uzun zamandır bulunuyorum da daha önce iki guy sınavına yanlış il tercihleriyle giremedim tecrübeli olduğum söylenemez ne yazık ki ilk olacak benim de ️ ben hala çıkmışları bitiremedim günde bir tane çözüp sabah ya da akşam kalan zamanda yanlışların çıktığı konulara bakıyorum belki size de fikir olabilir bu tarz. Başta hiç konu bakmıyodum da burdan bi kaç arkadaşın tavsiyesiyle baktım çok da memnun kaldım belki siz de öyle deneyebilirsiniz onun dışında yardımcı olmayı çok isterdim ama başka da bişey gelmiyo benim aklıma
-
@tugceozdmr tesekkur ederim aslında hepsini yapiyorum bunların ama yanlış yapiyormusum gibi geliyor psikolojim bozuldu galiba
-
Arkadaşlar p48 guy denemelerinde 5. Denenemin 40. Ve 82. Sorusu mutlak surette yanlış nasıl bir kafa ile çözülmüşse saygılar
-
@sahnr İnan şuan çok iyi puanı olanlarda neresi olursa olsun modunda mesela ben 90+ puanım var ama kesin gözüyle bakamıyorsun hiçbir şeye