2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hocam bi sınavı geçin, mülakatı geçin eğitimi öyle düşünün valla bravo bukadar ilerisini nasıl düşünebiliyorsunuz ️
-
Sonunu düşünen kahraman düşünmeyen guy olamaz
-
@varol evet yokmuş guy arkadaşıma sordum bende öyle şeyler yok dedi
-
@varol ilk duyunca yuh demiştim ama her şey beklenir şaşırmam öyleyse de
-
Arkadaşlar bu sınav ertelenmez degil mi ? Ben i gidiş dönüş 2-3 gün öncesi uçak biletini aldım. Ucuz bir fiyata değildi. Şimdi erteleme olursa benim mağduriyetim n'olacak
-
@su28a GİB karşılayacak değil ya, ama keşke karşılasa idi tabi , buradaki düşünülebilecek son kayıp alınan uçak vs bileti olmalı ertelenirse belirsiz bir tarihe tıpkı 2018 de ki gibi vergi müfettiş yardımcılığı mevzuna dönerse diye ben korkuyorum şahsen ben o sınava girmeye hak kazanmıştım ama Sınav önce ertelendi ileri bir tarihe haklarımız saklı kalacaktı güya , bilen arkadaşlar bilir ,ama kalmadı sonra sınav yapılmadı ve hala işte o sınav yapılmış deil , herşeyin mümkün olduğu bir zamandayız ve bir işinin olması için çok değil çok çok çok çaba sarf etmek zorundayız . Umuyorum ki iptal edilmez biz de hasta olmadan sınava gidip geliriz sonuçlardan da memnun kalırız tabi ki
-
@ksünr zar zor geçinen aileler için harcamalar boşa yanacak paralar emin ol çok önemli. Durum müsait olsun zırt pırt bilet alayım gerekirse ! Bilmeden yargilamayin şu forumda insanları
Sağlığı sınavı geçip paranın derdine düşmüş diyorsanız buyurun diyin... -
@su28a valla keşke garanti olsaydı herşey bende bunu isterdim . 5 yıldır dökmediğim para kalmadı bir iş uğruna, dershane ücreti yol paraları kitap paraları herkes varlık içinde almıyor çok iyi bilirim meraklanmayın , benim kast ettiğim şey o kadar belirsiz bir hayat yaşıyoruz giden çok daha fazla önemli olan şeyler var , yaş , sağlık , para vs vs. Keşke ama herşey para ile çözülebilse idi yine onun çaresi var borç harç ile birşeyler çözülürdü ama maalesef zengin de olsan paranın da açmadığı bir noktadayız . Hakkımızda hayırlısı olsun . Umarım iptal olmaz maddi manevi mağduriyet yaşamayız hiç birimiz , şimdiden başarılar hocam
-
@su28a hocam bende 3 hafta önce aldım sordum bilet satan abiye sınav ertelense ne yapacam diye.Bana pandemiden dolayı erteleme olursa 1 yıl içinde bileti tekrardan alabiliyormuşuz.farkını ödeyerek
-
Şehirler arası kısıtlama gelirse Guy sınavı iptal mi olur?
-
@zenginmemur öyle bir ihtimal var mı ya
-
Bana göre iptal olma şansı yok sadece birkaç gün oldu GİB yayın yapalı . Sonuçta eğer iptal olacak olsa idi sınav yerlerini paylaşmazdılar hiç değilse , taban puanları paylaşır bırakırdılar . Gönlünüz rahat olsun bence arkadaşlar sınava gideceğiz 🤲
-
@ksünr sabır taşı olsa çatlardı. Aha bu gün aha yarın derken askerlik geliyor iibf li olmak dram gerçekten.
-
Atkadaşlar vergi hukuku ve tvs için youtube murat güzelli hocanın videoları yeterli olur mu? Daha önce bunlara hiç çalışmadım kpssde de çözmemiştim zaten. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
@misiko ben de begenmedim açıkçası 4tyi
-
Hemen olup bitse hemen geçse zaman... Nasibimizi alıp gitsek
-
@kaybedenler iibf yi 4 yılda bitirdim çok şükür ama bu guy yolculuğu ondan da uzun sürdü ya ne hallerdeyiz şu süreçte bir üniversite daha bitirmiş 2. Diplomamı almıştım
-
Hocam iktisatta buyume ve kalkinma var mi bi cevap atin da gòrduyseniz ne var yani birde isletme iktisadi olan arkadas lutfen pdf varsa mailden atabilirse duacisi olurm lutfen
-
@ksünr hocam kacla girdiniz bende istanbulda
-
@zenginmemur sınav giriş belgesi her kısıtlamanın yolunu açar. İptal olmaz,olmasın da.