2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@scofieldmustafa Emanetçiler bizden daha iyi biliyor sınav tarihlerini
-
@locke insallah öyledir kaymakamlıkta yoktu emanetçi
-
Arkadaşlar sınav sonrası Ankara'dan bulunduğumuz şehre dönüş saatimiz yasağın olduğu saate denk gelirse problem olur mu? Sınava giderken ki muafiyetimiz yine geçerli mi? Bilgisi olan açıklarsa sevinirim
-
@rajonrondo yolcu biletini gösterdikten sonra bi sorun olmaz
-
@pisagor Sağol hocam
-
Arkadaşlar sınavın tam süresi ne kadar, ankarayi pek bilmiyorum yeni mahalle tarafından askiye ne kadar sürede gidebilirim
-
Arkadaşlar şehir gruplarında samsun grubu var mı oluşturulan
-
@crowdingout ciddi mi söylüyorsun sen il göç birincisi de mi başvurmuş
-
Arkadaşlar hangi il geldigi nerde yaziyo ben mi göremedim
-
Arkadaşlar merhaba,
Sürece veda eden biri olarak son umut kırıntımla sınava başvurmuştum. Belki gelir diyerek de 4t akademiden online eğitim satın almıştım. Sınav yine yüzüme gülmedi ve artık kesin olarak smmm rotam oluştu.
Şimdi, eğer eğitimden yararlanmak isteyen bir arkadaş olursa aldığım fiyattan 200 TL daha aşağıda olacak şekilde bir arkadaşımıza satmayı düşünüyorum. Direkt ücretsiz de yararlandırırım ama sıkışık durumda olduğum için en azından ödediğimin yarısını bari alayım diyorum.
İlgilenen arkadaşlar bana dönüş yaparsa sevinirim.Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Kazanan arkadaşlarıma başarılar dilerim.
-
@mbguy, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Sizin en çevrenizdekiler artık iyi bir puan alamadığınızı düşünmeye ve hatta söylemeye başladı mı?
Millete yalancı çıkıyoruz.-nöördün? İş buldunnu? Kapesese girdinni?
+girdim.
-gaç aldın?
+işte böyle böyle aldım.
-e daha niyi devlete atanmadın?
+e alım olmadı??!!!
-niise ossun bir dahakine daha ii puan al da atan!İşin kötü yanı hiçbir şey anlamayan insanların seni yargılaması!
Bunu yaşıyoruz la cidden, çok fena. Ortaokul,lise mezunu adamlar tii yapıyor. Allah'ım sen soktun, sen çıkar.
-
@mbguy merhaba eğitim hakkında bilgi almak istiyorum özelden yazabilir misiniz
-
@aslankayserili evet ciddiyim mülakatta birinci olan arkadaşımızda aynı özlük haklara sahip olan guya başvurmuş :)))
-
@ilginserhat hocam açıklandı gelir idaresinin sitesinde sınav giriş yerleri orda hangi ilden girdiğiniz de yazıyo
-
@bsr hocam il nerede yazıyor ben göremedim
-
@idarihakimmm tablonun en sağında görebilirsin hocam
-
((Pazartesi Bakanlar Kurulu gündemine daha genişletilmiş yasaklar gelecek. Muhtemelen ikinci aşamada haftasonu TAM kapanma başlayacak. Ne zaman başlar ya da genişletilir hükümet karar verecek ama bir şekilde tam kapanma da dahil daha kapsamlı sınırlandırmalar artık kaçınılmaz.)) Hocalarım böyle bi haber var twitr da bizim sınavı etkileme durumu olur mu ?.
-
@mc61 sınava iki hafta var. Sınav olur bence ama sınav için ulaşım nasıl olur bilmiyorum.
-
@mc61
ülke genelinde haftaiçi haftasonu tam kapanma imkansız. böyle bir tedbir gelmez birçok sebebi var.
eskisi gibi haftasonları belli saatler değil tüm gün kapanır. haftaiçi de iş saatleri dışında kapanır. çıkma yasağı olur yani. yasak varken de giriş belgenizle sınava rahatlıkla gider gelirsiniz sıkıntı bir durum olmaz. -
Arkadaşlar deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz? P48 inceleyen oldu mu ?