2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@aytenka
allahtan şifalar diliyorum hocam yakınlarınız için. kesinlikle haklısınız.
bu işin organize edilmesi okul gözetmen güvenlik vb ayarlanması devlette en fazla 3-5 gün sürer. birer emre bakar hepsi. işin kolay kısmı o. -
@kamuadayı geçtiğimiz hafta hakimlik sınavına girdim ve sınıfımızda covid pozitif bir arkadaş da sınava girecekti inanın gözetmenler sesli bir şekilde dua ettiler arkadaş gelmesin diye ki gelmedi de çünkü farklı bir önlem alınmıyor bulaşma riski çok yüksek. Ki sınav başlayınca maskeleri çıkartmak serbest ve çoğu arkadaş da çıkarıyor. Evet tabiki riski sıfırlamak mümkün değil ama binlerce kişinin yakın bölgelerde konakladığını sınava girdiğini ve oluşacak yoğunluğu düşününce tedbir alınmasının şart olduğunu düşünüyorum
-
@kamuadayı bu arada çok teşekkür ederim
-
@aytenka
pozitifleri ayrı sınıflara alıyorlar diye biliyordum ben. ankarada girdim bizim okula kırşehirden ambulansla birini getirdiler sınav için sabahtan. o girene kadar bahçeye bile giremedik biz. pozitif olan nasıl sizinle aynı sınıfta giriyor anlamadım açıkçası. enteresan. -
@kamuadayı evet ben de öyle biliyordum ayrı sınıfta giriyorlar diye duymuştum fakat bizim okulda öyle değildi hatta önümde oturuyordu kitapçığı vs sıraya bırakıldı gözetmenlere de bilgi verilmiş geleceği fakat kendisi gelmedi.
-
@kamuadayı kardeşim, iyi hoş söylüyorsun da. Günlük 28 bin açıklanan vaka sayısı var. Hayatımızın her alanında bununla yaşamak zorundayız. Bu hastalık; markette, sokakta , otobüste... çalışan insanlar olarak nasıl mecbur yaşıyorsak bu iletle , tedbir alarak ya da kuralara uyarak ;seyahat de yapılır, sınavda. Ben sevdiğim insanları kaybettim. Evden çıkmayıp vefat edeneni de gördüm, maske takmayıp yaşayanı da gördüm. Onun için bu aşamada tedbirlere uyarak, maskelerimizi takarak sınava girmeliyiz, mülakatada. Özel durumlar mutlaka önemli onların kaygılarını anlayabiliyorum ancak özel durumlar çoğunluğa bir örnek teşkil etmez. Uçak bileti alan , kalacak yer ayarlayan dostlar oldu. Devlet sınırlayıcı önlemler alsa zararlarımız tanzim olacak. Ancak bu şekilde il sayısının artırılması dair mağduriyete yol açabilir.
-
@aytenka hocam, bu şekilde düşünüp bencilce davranıyorum belkide , lütfen kaygıları olan insanları da düşünelim.
-
@urfaspor63 herkesin kendince kaygıları illaki vardır fakat dünyayı etkisi altına almış olağanüstü bir durum varken ve kişilerin sağlığı ve hayatı söz konusuyken ben başka türlü kaygıları kendimce göz önünde bulunduramıyorum kusura bakmayın. Şu an bu konuyu tartışmak gereksiz sonuç itibariyle son sözü söyleyecek olan kurumdur
-
@aytenka siz kaygılarınızı söyleyince daha iyi anladım. Haklısınız . Düşüncesizlik ettiğim için özür dilerim.
-
sınav giriş yerleri açıklandı ama henüz dosya hata veriyor.
-
Sınav Ankara da
-
@urfaspor63
bana göre bu tarz durumu kabullenme psikolojisi vaka sayılarını artıran en büyük etkenlerden. insanlarda artık şu kafa oluştu; “abi bu meret herkese bulaşacak kaçarımız yok artık belli. o yüzden sal maskeyi bilmem neyi olacağı varsa oluyo. evden çıkmayan adam da hasta oluyo.”
bu kabullenme ruh hali çok tehlikeli bence. ama bu hep böyledir. bir kriz durumunda farkındalık artar zamanla toplumda tolerans oluşur ve farkındalık düşer. 17 ağustos depremini hatırlayalım.
bana göre uçak bileti kalacak yer ücreti kolay telafi edilir de giden canların dönmesi mümkün değil.
benim görüşüm bu şekilde. talepler iletilmiş gerisine idare karar verecektir zaten. -
Sınav giriş illerinin artırılması hepimiz için hayırlı olacaktır orası kesin. Fakat yapılsa bile 81 ilde olmayacağı da kesin. İllaki 5000 kişi içinde 2 3 bin kişi yine il değiştirip sınava girmek zorunda kalacak. Kaç milyon nüfusluk Ankara’nın yaklaşık binde 1 oranındaki öğrencinin sınava girmesi pekte risk teşkil etmese gerek. Zira hepimiz günlük hayata devam edip 2 saatlik sınavda bulaşacak hastalıktan daha büyük riskler alıyoruz. Korona sadece Ankara’da yok unutmayın. Gireceğiniz her ilde sınıfınızdaki insanların korona olma ihtimali yüksek. Bence böyle işlerle uğraşmak yerine güzelce ders çalışıp tedbirlerimizi alıp sınava girelim.
-
@dibace
ben görebiliyorum şu an giriş belgemi -
@aytenka hocam bnde acil şifalar diliyorum galiba yanlış anlaşıldım çok özür dilerim tabiki bnde korkuyorum benimde etrafımda kronik hastalar var çok haklısınız ama söylemek istediğim şu bir önceki vergi müfettişi sınavı bile başka bir sınavla çakışıyor diye süresiz ertelendi sonra da kaldırıldı bakın bir hafta ileri atmayı bile denemediler onlar için en kolay yolu seçerler keşke bi kaç il merkezinde olsa tabiki herşeyin başı sağlık Allah kimseye yaşatmasın çok zor süreç ama bu durum bizim elimizde değil artık ki risk heryerde hayatımızın bi parçası oldu artık ben tamamen kendi adıma konuştum herşeye razıyım diyerek tabiki bnde destek olurum başka illerde olmasına ama bunu yapmayıp sınavı ileri bi tarihe atmaları daha olası ve bunu kendi adıma istemem bnde bundan çok korkuyorum
-
@kamuadayı bende giris belgesini gordum ama neden hangi il icin sinava girdigimizle ilgili bir bilgi yok daha oncede mi bu sekilde oluyordu
-
@scofieldmustafa görüşünüze saygım sonsuz da hangi işle uğraşacağımıza bırakın kendimiz karar verelim burası bir forum ve çeşitli konuları tartışabileceğimiz bir platform kimse kimseye şununla uğraşın şununla uğraşmayın diyebilecek hadde sahip değil
-
@kamuadayı, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@dibace
ben görebiliyorum şu an giriş belgemi
tamam hocam başvurulardan girdim normal duyuru listesi çıkmıyordu da. -
Sınav giriş belgesi bazı harfler çıkmamış hey Allahım ya :d varmı öyle olan?
-
@jklannister benim de öyle ya bi imam hatip lisesindeyim ama tam anlayamadım hangisi:d