2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
75 soru görüldü dostlar. Bunlar arasında olmayanları toparlamak isteyen olursa çok memnun oluruz.
-
@extraordinary ben bunu, tuketici mali a kadar tukettiginde faydasi maksimize olur gibi secenek vardi onu isaretledim. Dogru olma ihtimali hic mi yok
-
Karbon sorusunun cevabı pigocu vergi
Tamamlayıcı mal çapraz talep esn negatif -
Faktor donanımı sorusunda bütün siklar doğruydu.Bence o iptal olur.
-
@antimülakat 61. Soru da sadece çıkarılmış tahviller olcak kaç tanesi kvyklarda yer almazdi soru
-
Sadece 1 tane cevap
-
@extraordinary kvyk lari sormuyomuydu ben öyle hatirliyorum
-
ben de bu şıkkı işaretledim, doyum noktasının hesaplanabilmesi için fonksiyonun 2. dereceden türevi alınması gerek ama ax'in 2. dereceden türevi alınamadığı için "doyum noktası hesaplanamaz" şıkkını doğru saydım
-
@varol hocam ben dedigim gibi isaretledim yani dpgru oldugunu dusunuyorum ama tabii yanlisim da olabilir
-
@redsoldier peki pozitif eğimli nasıl çizilecek tek malla fayda max olurken ? Ben dik olacağını düşünüyorum
-
@varol yok hocam kvyklarda kaç tanesi yer almaz diye soruyordu
-
Aşağıdakilerden hangisi gv de yer almaz
Yıllık beyanname
Muhtasar b.
Münferit b
Özel b
Diğer şıkkı hatırlayamadım -
@tomjoad TU pozitif, MU dik ya da paralel ikisini karıştırıyorsun
-
@tefekkür cevap özel beyanname olacak sanırım
-
Bi anayasa sorusu vardı ya danıştaya dava açılır yanlış cevap değil miydi
-
Teoride 2 mal var ama tek mal yazılmıştı
-
@tomjoad hocam toplam fayda pozitif eğimli, marjinal fayda dik ama hangi eksene dik olduğunu söylememiş "miktar eksenine paralel" demiş o yüzden Y eksenine dik olur
-
@redsoldier tüh 2 tane oldu kaçan. Bir bu bi de münferit beyannmeyi silip özel yazdık
-
@sinapsis orada doğru olanı soruyodu hocam anayasa değişikliği sorusu, cevap anayasa değişikliği esastan dava edilemez
-
@mrgkn özel doğru seçenek sanırım