2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
-
@mrgkn savunma başkanlığı diyordu hocam
-
@gencbiraday poliçe olacaktı ama cevap yine vade olmasa da olur vade
-
@mrgkn Buna göre, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Devlet Denetleme Kurulu, Diyanet İşleri Başkanlığı Genelkurmay Başkanlığı, İletişim Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Savunma Sanayi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı ve Türkiye Varlık Fonu, Cumhurbaşkanlığına bağlı olacak
-
@yeşilırmak06 a skki ucretlerin sinirlndirilmasi idi ama ben ihracat olan d skki yaptm
-
Dışardan sağlanan fayda ve hizmetler elektirik şu doğalgaz gibi durumlarda yok muydu arkadaşlar bende içgüdüsel onu işaretleyecektim sonra cıkmış sorularda bu sıkkın açıklamasını hatırladım yalan olmasın
-
@rabia89 aynen ücretleri düzenlemek cevap bu
-
İktisat ve maliye zordu bence.Ortalama değişken maliyet önce azalır sonra minimum olur artar dedim
-
@zenginmemur elektrik su doğalgaz kaydedilir oraya danışmanlık hizmetleri girer mi bilmiyorum bende.
-
@zenginmemur o soru bence hatalı mcnin nerede olduğunu tam söylemiyor..
-
Hizmet üretim maliyeti genelde otel gibi işletmelerde oluyirdu
-
@ayhan-ışık ab başkanlığı olacak bu sorunun cevabı
-
@ayhan-ışık cvplarda sanki baska 7b hesabi yoktu ben de onu yaptm
-
@zenginmemur mc avc ve ac yi minimumda kesmiyormuydu
-
@hsnctn yok doğru hocam önce azalır sonra min olur sonra artar
-
@varol şıklarda oyle vardi.
-
@hsnctn acnin mcden büyük olduğu alanda avcyi soruyordu hocam sıkıntı yoktu
-
IS sorusunda cok zorlandım sırlardan dolayı
-
@ayhan-ışık hocam MC değişken maliyetin altında ise haklısın ancak soruda MS ortalama maliyetin altında diyor yani ortalama ve değişken maliyetlerin arasında ise ? O zaman da değişken maliyet min noktasının üzerinde ve artan oluyor
-
Milli gelir hesaplaması olmayan tasarruf yöntemi.Faiz üretim faktörü değildir.