Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
Bilinenin aksine hogwarts ingilterede değil iskoçyada
Mülakatta çıkabilir. -
@muhmul5811 işsizliğe dikkat çekebilecek bir hashtag, ana haberlere çıkarız işsizlikten tertemiz delirdiler diye.
Ben 92 ile başvurmuyorum, yüksek kapatacağını düşünüyorum. Başvuracak olanlara şimdiden başarılar. -
-
vay arkadaş başlığı bi anda görünce S.İ.H.İ.R. neyin kısaltması olabilir diye düşündüm bi süre
-
@urfaspor63 hocam simya fakültesinden mezunların eşdeğerlik belgesi almasına gerek var mı?
-
@khazad-dum hocam ben gryffindor mezunuyum bizim bölümde denklik almaya gerek yok. Isterseniz baykuşunuzu bakanlığa yollayın bu şekilde daha net bir bilgi alabilirsiniz.
-
Bu sene Quidditch turnuvası olacak mı yoksa o da mı ertelendi pandemiden ötürü?
-
@urfaspor63 dil şartı istiyor bu ilan da️ yoksa seherbaz olarak başvuru yapacaktım.
-
Normalde diğer ilanlarda başlıklar pek bir hareketli olur bu ilan baya sessiz. Sonuçlar da açıklanmadığına göre ruh emiciler komisyondakileri dışardan gelecek muggle’ları istemedikleri için tehdit ettiyse demekki...
-
@bykeynes Esrar Dairesi'nin yaptığı güvenlik soruşturmaları yüzünden süreç bu kadar uzuyor maalesef. Kehanetlere bakmak bu kadar uzun sürmemeli fakat insanın aklına farklı şeyler geliyor...
-
@as-soon-as benim baba tarafı seherbaz anne tarafı muggle sonuçları değerlendirirken sıkıntı olucağını düşünüyorum
-
@bykeynes Maalesef Bakanlıktaki 2 sorundan biri de bu aslında. Mahkeme kararı varken bu tür sorunların devam etmesi üzücü.
Diğer sorun ise herkesin malumu kurumiçi sınavları ile koftilerin seherbazlık sınavlarına girebilmesi. Argus Filch'in başkanı olduğu sendikanın bastırmasıyla elde ettiği haklar(!) yüzünden bizim gibilerin önünü tıkıyor. Eşit işe eşit büyü olmalı.