Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
-
-
Yalnız şöyle bişi var biz magıllardanız bizi sihir bakanlığı almaz
-
Felix felicisi hangi sınavda kullanacağım belli oldu. Seherbaz olmayı en çok hakeden kazansın.
-
Azkabanda gardiyanım mülakatdan elerler mi ?
-
@albertcamus, içinde söyledi: Sihir Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020
Sınav konuları;
-Eski tılsımlar
-Karanlık sanatlara karşı savunma kuramı
-Sihir tarihi (Sadece 20. ve 21. Yüzyıl)
-Genç yaşta büyücülüğün makul kısıtlanması kararnamesi (Genel Hükümler)
-Sihrin uygunsuz kullanımı kanunu (Muggle bölümü hariç)
-Uluslararası sihirsel işbirliği kanunu (Genel Hükümler)
-İksir Yapımına Giriş (Uygulama için kazan Kurumca temin edilecektir)
-Biçim değiştirme (Animaguslar muaftır)
Sınava asa, uzayan kulak, zaman döndürücü vb. aletleri getirmek yasaktır. Sınav gözetmeni Alester Moody olacaktır. Tespit ettiği kişiyi dağ gelinciğine çevirecektir ve o kişi bir daha bakanlık sınavlarına başvuramayacaktır.
Sınav ücreti 10 Galleon.
Başvurular 20 Ocak 2020 tarihine kadar ilan metninde yer alan belgelerin bizzat teslimi şeklinde veya Baykuş yoluyla kabul edilecektir. (Baykuş gecikmelerinden adaylar sorumludur.)
Çok iyi ya bu espirikleri nerden buluyonuz
-
Ya alanı hallederizde mevzuatına nerden çalışacağız o sıkıntı Kutluay kararlı(melez prens) çıkartır mı yakında kitap biliyor musunuz ?
-
İlandaki konuları tam okumamışım biçim değiştirme varmış. İyi de bende kurtadam hastalığı var biçim değiştirme yapamıyorum bu hastalık yüzünden başvurmasam daha iyi sanki
-
Daha yds kavgası başlamamış.
Of yaa yine mi yds.kelime ezberlesem bende 70 alırdım.zaten yds si olan İngilizce konuşamıyor ki
Hem istemese de gelmiyor ama istesin düşük kapatsin ki yds olsa giriyordum diyebilirim. -
Hogwarts'da tanıdık var mı önce onu söyleyin hele
-
Forumu da efsunladiniz! Yakinda gidenlerin arkasından çarpılarak gitti diyecegiz
-
Onu bunu birakin bizim bölümlere yine kota koymuslar
-
@modigliani-0 Eski Grindelwald'cuları temizlediler dostum ama şimdi de Voldemort'çular sızıyor diye duydum.
-
arkadaşlar kaynak olarak nerden çalışıyorsunuz
-
@IS-LM hacı bayramda sihir kitapları satılıyormuş:) bu akfondan sonra karaborsa yapacak oralar
-
Referans olarak Harry’i yazsak mülakatta iş görür herhalde
-
@olursaolur 3 harfli şeysi tobe estağfurullah gece gece
-
Yine mudbloodlara ilan açmamışlar yahu muggleların ne özelliği var be kardeşim
-
Hocam benim teyzemin oğlu zamanında bu Voldemort ekibinin evlerinde kalmıştı bir sorun olur mu mülakatta?
-
Herkes tam anlamiyla formunda bu gece
-
https://youtu.be/EyxPvs_sNLU
Forumun an itibari ile modu:)