Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Mambaa ingilizce ortalamaya dahil mi değil mi ben ilan metnin den anlayamadim
-
@Willsmithh Dahil hocam. Alanlar ve İngilizce için gerekli ortalamaları yazdıktan sonra aritmetik ortalamalarının 65 olması demiş.
-
@Mambaa Hocam ingilizceniz iyi sanırım ingilizceden hatırladığınız doğru cevaplar var mı şıklar üzerinden örnek bilmemekle beraber little,about,take of,able to gibi şıklar işaretledim
-
1)safi artış 2) vergi matrahı 3) konjonktür 4) üreticiden tüketiciye negatif dışsallık 5) mali engel 6) özel iletişim vergisi 7) vergi ödenmez cezası ödenmez cevapları var mıydı
-
@YMN dışsallık sorusunu hatirlayamadim hocam ?
-
@ynsss4 böyle bir soru var miydi ? Ben mi kacirdim
-
@ynsss4 yanlış hatırlıyor olabilirim hocam diğer soruların cevapları doğru mu
-
@ynsss4 evet dissallik sorusu vardi robert coase olacakti cevap nasil kacirdiniz? Kaydirma olmamistir insallah
-
@ynsss4 iç denetim koord kuruluyla ilgili soru neydi tam olarak hatırlıyor musunuz
-
@scofieldmustafa coase yaptim zaten ama şıkkı ureticiden tuketiciye negatif dissalik sandim. Ben cevaplara odaklanmışım
-
Bu arada maliyede yoklamanın tanımı vardı yukarıda cevaplarda inceleme denmiş
-
@YMN o sorunun cevabı iç denetim kurumu daha işlev hale getirebilmek için objektif ve nesnel olan durum diyordu
-
@g-uzmanı hocam sinirdayim emin misiniz. Ceza yuzde kacti onu hatirliyor musunuz
-
@YMN Evet yoklama net ceza yüzde kaç dediğinizden bir şey anlamadım acaba yanlış izahat sonucunu mu soruyorsunuz eğer o ise vergi ödenir ceza kesilmez faiz alınmaz
-
@g-uzmanı Tesekkurler. -vergi cezasi odeme suresi yazmis arkadasta sanki farkli bir seyi soruyordu
-
@g-uzmanı enf. Hedefi ne olmaliyidi hocam. Bilginiz var mi
-
-
Anküsem ile görüştüm sınav kitapçıkları yayınlanmayacak arkadaslar.sınav sonucu yasal süreler bittikten sonra açıklanır 3 hafta ile 4 hafta arasında dedi
-
O yüzden cevapları toparlamak iyi olur
-
@posseder maliye
21- matrah sorusu
22- otomatik istikrarlandırıcı
23-bütçe ile ilgili önermeli soru