Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@iskender ankaraya bin Kurtuluş'ta in
-
Nasıldı arkadaşlar sınav sizce
-
@profberlin İngilizce çok gereksiz kolaydı. Resmen İngilizcem yok ama gireyim Allah yardım edercilere yaradı :). Maliyenin bazı soruları çok yabancı geldi bana. İktisatta muhasebe sorusu sormuşlar ona da takılmıyorum. Muhasebede dönen + duran 60.000, devamlı sermaye 75.000 gibi bir soru vardı ya hatalıydı ya ben yapamadım. İlk 20 değil de 40-50 kişi çağrılsa kalabilirdim ama ilk 20 zor.
-
@profberlin Bence alan kısmı kolaydı ingilizcesi iyi olanlar çok avantajlı olacaktır. Bir de muhasebede bir soru yanlıştı(cari oran sorusu). Aklımıza gelen soruları paylaşabiliriz bi fikir oluşturması adına.
-
Evet hocam muhasebe b grubunda 2 soru devamlı sermaye muhabbeti olan soru hatalıydı bencede
-
@enjoythesilence o konuda yanlış soru yazmayı nasıl beceriyorlar, akıl alır gibi değildi. boşu boşuna 1 sorumuz eksik olacak.
-
Hocam medeni de bir soru vardı eş kocasının üst soyu ile olursa miras payı kaç olan soru 1. Miydi o 2.üst soyla mı hatırlayamadım hangisiydi
-
@ahmetozcelik35 hatalı soruda devamlı sermaye yerine net işletme sermayesini sorsa soru cikiyodu,o kısmı yanlış yazmışlar. Devali sermayeyi degil de net işletme sermayesini 75.000 alıp hesapladım o şekilde işaretledim ama soru iptal olur tabi
-
@profberlin ortalama bir sınavdı hukuk VUK mali analiz soruları belirleyici olur hukuk hariç baraj sorunu yaşanmaz yada İngilizcesi iyi olanlar yüksek yapıp fark yaratabilir
-
@ankara0648 eş anne baba ile mirasçıydı
-
Tahminim baraj geçildiği taktirde 20.nin 95 100 arası doğrusu olur
-
Arkadaşlar maliyedeki sorunun cevabı henry carter adams mı olacaktı
-
Diğer hatırladığım cevaplar; gecikmede faizi, cari harcama, 30 gün vergi cezası ödeme, 75 gün önce, vergi harcaması, şerefiye, uzunluk farkı, Tam kamusal malı tüketimde rekabet, mal ve hizmet alımı(fonksiyonel sınıflandırma)
-
@posseder transfer harcaması yaptım sermaye faktörlerine diyordu ücret yami cari harcama da sermaye faktörüne dahildir Transfer harcaması dolaylı da olsa milli geliri etkiler
-
@Willsmithh bana da öyle geliyor hocam. 95'in altını görmez gibi duruyor.
-
Soru cevaplar yayınlanır mı arkadaşlar
-
@Willsmithh ben de yatırım malı alınmadan milli geliri etkileyen harcama seklinde hatırlıyorum soruyu. Bundan dolayı cari harcama yaptım
-
@enjoythesilence hatalıydı o soru
-
@posseder sermaye faktörü alınmadan diyordu emek de bir sermaye faktörü cari harcama maaş ödemesi mesela ben öyle dusundum eğer dediğim gibiyse zor soruymus
-
Kitaplık açıklanirsa belli olur az çok seviye