hesabı komple kapatma
-
@onuktekin kardeşim yapma. Şeker gibi adamsın zaten ondan mutevellit şeker fabrikasina basvurmadin mi:))
-
@aroma hocam gelince bir Aspava'da SSK üfleyelim gelin siz ben biliyorum yerini
-
@LioN ya o başvuruyu nasıl yaptım bir bilsen Sorgun'daymış ben aceleyle yaptım gelmez diye ama Yozgat merkez sanıyordum
-
@aroma kapak atmadığın bir Aspava kalmıştı zaten ondanda eksik kal:))
-
@onuktekin sormaa sorgundayim sormaa yozgattayim sormaa ne haldeyim dersin artık kardesim:)
-
@LioN olmaz onlar tam benlik dostum cigerci apo ve aspava sağlam yerim çayın dibini getirmeden kalkmam masadan
-
@LioN Bir de Antalya Sorgun var. Sorgun'u aratınca Google benimle eğleniyor adeta
-
Sorgun Arapça srgn kökünden gelir. Dolayisiyla sürgün kelimesi de aynı kökenden gelir. Hatti zâtında sergen de aynı kökten gelir ama onun konumuzla alakasi yok
-
@onuktekin sende dedin Antalya sorgun kaçırma bu firsati. Deniz kum turistler are you disco köpük partileri konyaalti off çılgın geceler derkeen hopbala al sana testi kebabı:)))))
-
@onuktekin Hahah Yozgat'ta mı çalışacaksın çok da seviyordun zaten oraları, hadi bakalım gelirse pek sevinirsin @LioN demek Sorgunmuş
@aroma dostum önce biz gidelim :)) çeşitli aspavalar biliyorum, idare ederiz -
@LioN Yozgat'ta yaşadım Sorgun'u da biliyorum ama keşke Antalya Sorgun olaydı Yozgat zor bir yerse Sorgun imkansız
-
@plansız Şakasını yapa yapa tâbi Bakalım Çorum'a ne zaman gidicem
-
@onuktekin tamamdir göç sınavında oradayım
-
@LioN yalnız o testi değil desti olacak sanıyorum @onuktekin daha iyi bilir tabi
-
@albertcamus agam bizimle eglenir
-
@onuktekin olsun artık kardeşim çayımıza şekerimizi atınca seni yad ederiz:)
-
@LioN Haykırarak güldüm hatta çok pis sarsıldım şu anda..Noluyo deprem mi oluyor?
-
@plansız testi kardeşim. Googleye yaz gör. Sen şive yapıyorsun aman diyeyim mülakatta sorarlar falan. Biliyorum efeeem desdi kebabı dersin sonra şeker pancarı ile kovalarlar seni sorgundan Yozgat merkeze:)))
-
@aroma SGK üstüne Göç de kutlarız belki
-
@LioN aa pardon @plansız sana değildi o ileti. @onuktekin desdi kebabı dedi sandım ben:))