hesabı komple kapatma
-
@aroma o değil:) Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
-
@LioN ya aslında ABD büyükelçiliği TMO'dan Şeker kurumundan vs alımlar yapıyor. Sektör bazlı alımlar. Dil puanı arıyor. Maaş da genel müdür maaşı hayat bakalım nerelere sürükleyecek
-
@LioN daha doğrusu haklsinz
-
@LioN Gelin ata binip ya nasip demiş de ne bileyim kafam da canlandırınca shshshsh geçiştirmek için demiş sanki he he ya nasip hacı ahsjsjs gelin bunu neye karşılık dediyse tabi
-
@onuktekin kardeşim grip başına vurdu zaar. ABD büyükelçiliğinin şeker pancarı ile ne işi var. ortalık karışık zaten yunaytit sitates of Amerika ile başımıza yeni bir kriz çıkartma:)
-
@LioN müsait bir zamanda anlatayım. Ne ilanlar ne ilanlar var. Ben gideyim.
Cümleten hayırlı geceler -
Hepinize iyi geceler yarın yeni bir gün yarından çalmadan uyumak için uyuyalim
-
@plansız geceye bir şarkı sallada dinleyelim. Asortik birşeyler olsun:)
-
Daha çok çalmadan olacaktı
-
@LioN asortik şarkı da ne ola ki dostum, sanırım hiç istediğiniz türü yakalayamadım ama olsun en azından deniyorum bugün hiç havamda değilim, gecenin bu saatine uygun bir şarkı bırakıyorum o yüzden
https://youtu.be/E71GG9mFZdg -
@paretowilfredo hocam web siteniz iyi guzel de her girdiğimizde altta video reklam cikiyor onu kapatsak bile arka planda calisiyor 100mb internet harciyor neredeyse siteye giremez oldum
-
@paretowilfredo silinemedigi ve kapatilamadigi üye olma aşamasında bir yerlerde belirtilse daya uygun olur. Yönetime de bu şekil bir öneri sunmuş olayım. Özgürlüklere pek uygun değil çünkü. Bence
-
@strtmn Aslında kapatılabiliyor ancak bu kapatma açma olayının sadece yönetim tarafından gerçekleştirildiğinin ve iletilerin silinemediğinin gerçekten üye olurken belirtilip kabule sunulması lazım, belki de vardır ben hatırlayamadım eskimişiz burda yakınlarda üye olanlar?
-
@plansız hepimizin üzen ve kıran davranışları oluyor, düzeltmeye çalışıyoruz. Bazen insanlar yaşadıklarını unutuyorlar, unutmak durumunda kalıyorlar. Kimisi için ileriye doğru her bir adım, geçmişten bir adım silmek demek. (Dayı ne saçmalıyorsun boyutundan çıkmam gerekirse)
Milletvekillerinin yeni ajandasını gördünüz mü hocam bilmiyorum, bütün bir ajanda mikrodalgada 80 saniyede siliniyor. Değişen ve dönüşen dünyada, ruh halinin bu kadar değişkenlik gösterdiği bir çağda, biraz ilkel bir yasak sanki. Tabii belki de TY bir şey demek istiyor da olabilir.Üç şey geri alınamaz; edilen söz, atılan ok ve geçen zamankimbilir.
-
@strtmn Görmemiştim siz söyleyince baktım, yararlı bir şeye benziyor:) Bu ileti silememenin forumla ilgili değil de google ile alakalı olduğunu açıklamıştı sanki @paretowilfredo daha önce, yine konu hakkında en net bilgiyi verecektir kendisi.
Gelelim o sonuncu vurucu cümleye İnsanlar birbirlerini gerçekten anlamaya başladıktan sonra edilen söz geri alınamasa da tesiri bir miktar değişebilir ancak ok ve geçen zamanın telafisi gerçekten yok O yüzden geç kalınan her saniyenin bedeli ömrümüzden, yaşayamadığımız bir hayat olarak kayıtlara geçecektir
-
@albertcamus bunu bende böyle okudum. Hahaha.
-
@plansız teknik ekip bizimle egleniyi
-
Epey bi Yozgat konuşulmuş, Sorgun konuşulmuş. Ahhh ahhh sormayın dostlar bataktı, okeydi derken buralara bakamadım. Yoksa memleketimin güzel esintilerine bir katkı da ben sunardım. O zaman sizi yazmış olduğum şu yazı ile başbaşa bırakıyorum. @onuktekin @plansız
-
@Antimülakat yemekleri de anlatmak gerek. Arab aşı ile başlanabilir
-
@onuktekin arab aşı miymis o ya ben hep ara başı diye bilirdim her gun yeni bir bilgi valla