29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@necipuysalll 1448.sayfa gecelerinyargici yazmış bakabilirsiniz
-
Memurlar.net sabıkalı bi forum hocam .bunlar tatlı heyecanlar heyecanlanın tabi ama çokta şeyyapmayın o forumu:)
-
@azur hocam gecelerin yargıcı sağlam kaynak ahmet nohutçudan once 4 eylude aciklanacagini bildirmisti. Açıkçası forum ona güveniyor
-
@sabirsizadam doğrudur oranın da demirbaşları var.umarım açıklanır bir an önce
-
Simdi soru iptali olduktan sonra kazananlar ne zaman mulakata girecek bizimki aciklandiktan sonra mi o nasil oluyor arkadaslar merak ettigimden soruyorum
-
@hukukcukişi hocam bilmiyorum sadece tahminen , evrak teslimi ve güvenlik soruşturmaları beklenip yapılırsa bizimki çoktan açıklanmış olur diye düşünüyorum
-
Bi arkadaş referansindan olumsuz donuş almiş bugun. Malesef bazi puruzler cikti halledemedim demiş. Boyle donusler olmaya basladiysa haftaya gelmesi muhtemeldir. Cunku genelde aciklanmasina az bi sure kala sorusturmalar biter ve bazi referanslara geri donus yapilir bu da onlardan biri. Listeler belirlenmek uzeredir diye dusunuyorum. Referansi ogrenilcek konumda olanlar yarin ya da pazartesi arayip sorarlarsa durumlarinin ne oldugunu erkenden ogrenmis olurlar
-
@yasamor memurlar nete bugün komisyonun toplanıp listeye son halin verildiğini ve bakana sunulduğunu yazmış. Duyumu haberi olan var mı? Yarın açıklanabilir mi ki?
-
@Mambaa ben de bunu merak ediyorum inşallah açıklanır ve bu stres bir an önce biter
-
@Mambaa yarin aciklanmaz zannetmiyorum. Listeler belli olsa da sureç onceden belliyse onu beklerler. Haftaya carsamba-cuma arasi bi tarihte gelecektir yuzde 99. Eger haftaya aciklanmazsa iste o zaman carsi karisir
-
@Mambaa Benim duyduğum da cumaya yetiştirilmeye çalışıldığı eğer yetişmezse eylülün ilk haftasına kalacağıydı
-
@yasamor hocam bu ösym sınav tarihi değil ki süreci belli olsun. Bakan açıklayın dediğinde açıklanan bir olay. İmzayı attıysa yarın açıklayın da demiş olabilir.
-
@Mambaa fakat sonucta bi devlet proseduru. Bizim bilmedigimiz ince detaylar vardir mutlaka. Ondan diyorum yani yarin goruruz ama aciklanmasi dusuk bi ihtimal. Siz mantiken bakiyorsunuz ama mantiken baksan bu sureci istesen 10 gunde bile bitirirsin.
-
@yasamor 10 günde de bitecek bir süreç değil hocam. Ben yazılan olayın doğru olup olmadığını sordum. Yani komisyon toplanıp bakana da imzaya sunulduysa yarın açıklanabilir dedim. Bakan imzasından sonra bir listeyi yüklemek kalıyor sisteme.
-
@Mambaa ben memurlarda yazan seyi okumadim bilmiyorum hocam. Orada 4 eylulde aciklanacak diyen elemandan sonra yazan herkese inanmamak gerekiyo. Ozellikle yazan uye yeni falansa trol olmasi daha yuksektir cunku ilgi toplamak icin yaparlar ne bilim kimsenin de gunahini almim şimdi. Net tarihi vermek cok zor yarin duyumlar asiri artma olursa referanslarindan bi suru donus alan kisi olursa o zaman bi ihtimal cuma aksam gelebilir diyebiliriz
-
@yasamor memurlarda gecen sene 15 temmuzda inanilmaz bir aciklanma hype i vardi net hatirliyorum. Resmen aciklanmayacak diyen insanlari lincliyolardi herkes buyuk buyuk konusuyodu. Sonuc olarak daha gec geldi. Arkadasima referansinin donmus olmasi surecin bitmek uzere oldugunu gosterir fakat net tarihi vermez. Biri yazmis memurlar biraz mimli bi site bu konuda cok fazla kendinizi kaptirmayin
-
Arkadaşlar bakanla yapılan bugün ki toplantıda sadece hâkimlik mı görüşülmüştür icranın da konusu geçmişidir.
-
@twetadam belki geçmiştir belki de geçmemiştir, who knows???
-
@yasamor hype falan mı kaldı allasen, zaten çoğumuz elenecek, isterse 2021 de açıklasınlar.
-
@yasamor hakimdik de referans hangi düzeyde bulunmalı yüksek mahkeme üyeleri de iş yapar mı