29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
Bugünden umut yok mu
-
@Mambaa eğer son hali belli olsaydi aramalar devam etmezdi diye dusunuyorum.
-
@hello1 saat kaç gibi açıklanır
-
@hello1 ne araması hocam
-
Beni arayan soran olmadı referansımı aradılar mı bilmiyorum. Aranınca iyiye işaret aranmayınca kötüye işaret şeklinde mi yorumlamak gerekiyor?
-
@RootofAllEvil Bir gün öncesinde aranıp, yarın açıklanacak hayırlı olsun listedesin denilen arkadaşım elendi dostum. Hiç takma kafana.
-
@hello1 yazilanlara göre referansı arananlar olmuş yeni.arama derken onu dedim.aramalar varsa böyle daha bitmemiştir diye tahmin ettim.
-
Insallah bugun acıklanie arkadaslar beklemedeyim
-
Bakan danışmanı iş yapar mı mı bu iş nereden çözülüyor arkadaşlar bir el atın şurda gerçekleri konuşalım
-
Arkadaşlar mülakatla ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz bizlerle ? Size sorulan sorular nelerdi , nelere çalışmalıyız
-
@idarihakimmm anayasa isare iyuk yeterli hocam zaten 1 1,5 dk sürüyor
-
@elitnur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Bugünden umut yok mu
Yok galiba. Hiç hareketlilik yok. Ahmet nohutçu hocanın duyumuna güveniyorum ben haftaya cuma açıklanır inşallah.
-
@kıymalı-puding artık günler geçmiyor.. Kpss den önce açıklansa keşke
-
Kimse KPSS ye odaklanamadı
-
@kemankeşş2 medeni hukuktan borçlardan soru gelmiyor mu hocam
-
Arkadaşlar açıklama yakın gibi duruyor. Idari yargıda kontenjanın doldurulup doldurulmadığı hususunda bilginiz var mı?
-
@müştak001 Y.O.K.
-
@Berkan13 hayırdır birader efendi gibi soru sorduk. Canın sıkıldıysa cevap vermezsin
-
@2pacalypse hocam 1. lik hala bizde mi? sonuçlar değişmiş yazılıda.
-
İcra müdürlüğü için bi gelişme yok mu