29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@Hayaller71 evet orda da sadece bir kişinin duyumundan dolayı bir hareketlenme olduğu için tam güvenemedim trol de olabilir
-
Bu sene genel olarak forum sakin gibi inşallah aniden açıklanır
-
@elitnur inşallah geçen yıl çok beklemistik öyle olmamasını umut ediyoruz
-
@mezun forundan ziyade ahmet nohutçu hoca biraz umutlandirdi zaten umutlanmaya yer arıyoruz şu dönemde
-
@Hayaller71 memurarın linkini atabilir misiniz acaba? Ben bulamadım da.
-
@écouter https://forum.memurlar.net/konu/2274283/1483.sayfa son sayfanın linki
-
Vay arkadaş ne mülakat açıklama süreci oldu ya. Halen bir hareketlilik yok. Bugün açıklanacak diyen de var haftaya diyen de ay sonu diyen de.
-
Saat 5 e kadar 5 dk ya bir bakacağım sayfaya açıklanacağı yok ama insan bekliyor işte
-
Ahmet hocanın da bilgi almadığı belli oldu
Gayet kendinden emin konuştu. Sonrasında yüksek ihtimalle döndürdü lafı. Çevir kazı yanmasın. -
Arkadaşlar, soru iptali bir tek benim mi kafamı karıştırıyor? Yeni adaylar sürece dahil olurken, bizle mülakata girmiş adayların bir kısmı da liste dışı kaldı. Geçen senelerde benzer bir durum yaşanmıştı ama bildiğim kadarıyla onlarda kesin sonuçlar açıklanmış ve insanlar kazanılmış hak elde etmişti. Oysa şu an her şey allak bullak , yani son ösym sonucuna göre ilk 300'e girmemiş bir aday nasıl hakim atanacak? Onu geçtim, yeni adaylar hangi kadroya göre ne zaman alınacak. Diğer taraftan, Nohutçu bile açıklanacak diyorsa ben bir şeyleri yanlış yorumluyorum diye düşünüyorum...
-
@justicec ilk açıklanan sonuca göre mülakat hakkı kazanıp mülakata giren adayların mülakatları.ilk sonuçta kazanılan mülakat hakkı da kazanılmış hak durumu. yani yeniden değerlendirmede 300 dışı kalmanın bir olayı yok. kafanızın karışıklığı o noktada başlıyor düzeltmek istedim.
-
@CosmoKramer teşekkür ediyorum yanıtınız için; ancak hatırladığım kadarıyla kaymakamlıkta şöyle olmuştu; bizden tek farkla fiziksel olarak mülakata girmemişlerdi ve yeni açıklanan sonuç çerçevesinde eskiden çağrılan adaylara hayır gelmeyeceksiniz denilmişti..ki ben de mülakat hakkının kazanılmış hak olduğunu düşünmüyorum . Öyle ki bizlere mülakatta verilen puanların bile yeni sonuçlarla tekrar değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum .Zira puanı yükselen bir adaya haksızlık olur. Ortada tek hak olarak ; İlgili idareden mülakata girmem için yaptığım masrafları tazmin et talep hakkı vardır diye düşünüyorum. Bu sebeple de sonuçların epey gecikeceğine inanıyorum ama umarım sizin yorumunuz/bilginiz doğrudur...Beklemek çok zor..
-
Dostlar kaymakamlık mülakatını geçip idari yargı mülakatına katılmayan bildiğiniz ya da duyduğunuz birileri var mı? Kısaca 220 iibf mezunu adayın hepsi mülakata geldi mi acaba?
-
@justicec hocam ben yeniden değerlendirme ile mülakata kaldım ... sizin mülakat sonuçlarınız yakın zamanda açıklanır zaten ... bizim için henüz ilan gelmedi . Mülakatın yapılıp sonucun açıklanması en az 3 ayı bulur bizde .. yeniden değerlendirme ile ilk 300 e giremeyenlerin mülakat sonuçlarının etkilenmez ... insallah da bir an önce mülakat sonuçlarını öğrenirsiniz ..
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Sürecin heyecan ve stresini yaşayan bir aday adayı olarak almış olduğum bir duyumu ben de paylaşmak istedim. Sonuçların açıklanacağı tarih kesin olmamakla birlikte haftaya açıklanmasının söz konusu olmadığını duydum. Hayırlı akşamlar dilerim. -
Gencler merhaba. 3-4 gun once saglam referansli bi arkadasima refinin bizzat sorusturmalarin ve surecin tamamlanmadigini soyledigini size aktarmistim. Bugun arkadastan tekrar haber aldim refi surecin daha bitmedigini beklemesi gerektigini soylemis. Tahmini tarih vermiyor ama kisa vadede aciklanmasi sanirim imkansiza yakin. Ayin 11 inden sonra daha kuvvetli ihtimal olacak diye dusunuyorim
-
@butlakmutlan idari hakimlik mülakatına kalan 300 adayın 220si iibfli mi ?
-
@yüzbaşı net bir sayı yok. Duyumlardan oluşuyor bu konu da. 190 200 211 gibi sayılar söylendi iibfli kazanan.
-
@yüzbaşı sayı doğru mu bilmiyorum ben de bir yerde okumuştum. 200’lü rakamlar konuşuluyor genelde. Çok daha az olmasını dilerim ama değil gibi
-
@butlakmutlan o zaman hukukçuların şansı çok kazananların büyük bir falsosu yoksa alınırlar çoğu