29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@2pacalypse haklısınız özür dilerim
-
2016 sınavının mülakatı haftanın hangi günü açıklandı hatırlamıyorum ama saat olarak öğleden önceydi. Peki bu haftadan umut var mı?
-
@RootofAllEvil face de memurlar nette bu hafta gelecek diyorlar ama watsap grubunda bir arkadaş boşuna beklemeyin bu hafta açıklanmayacak dedi
-
Burdaki arkadaşlardan duyumu olan varsa yazarsa çok seviniriz
-
@mezun bu hafta gelmeyecek fakat bu hafta onemli cunku listeler son kez sekillenenecektir. Duyumum cercevesinde fikrim budur
-
Forumlarda orda burda anonimlerin dediklerine inanmaktansa ahmet nohutçuya inanırım daha iyi bu haftadan umutluyum
-
@Hayaller71 saygi duyarim hocam. Ben anonim biriyim dogru ama bilgi aldigim kişi anonim biri degil sonuc olarak ben sadece aktaran kisiyim. İstediginize inanmakta serbestsiniz. Bu hafta gelirse de sasirmam ama beklentim gelmeyecegi yonunde cunku ben duydugum kisiye ahmet nohutcudan cok daha fazla guveniyorum
-
@yasamor hocam ben size ithafen yazmadım yanlış anlamayın alt alta olunca size yönelik gibi olmuş
-
Her hafta gelecek hafta diyorlar bu duyum alanların referansları madem ki bu kadar emin tarih vermede. Tarihi napcan arkdaşım kazandın mı onu ogren
-
Gecelerin yargıcinı beğenmezler adam genede bir bilgi veriyordu ha yanlış ha doğru. En azından ekim bası kasım sonu demiyordu.
Adamın arkasindan her şey söylendi. Yazık ettiler adama -
@twetadam ben mulakata bu sene girmedim hocam. Size arkadasimin referansinin bilgilerini aktariyorum. Gecen sene girmistim ben bu sene oyle arada bi giriyorum kopamadim buralardan. Duydugumu aktariyorum lutfen ustume gelmeyin
-
@twetadam Hocam listeler sürekli değiştiği için kimse bir şey soyleyemiyor bence
-
@yasamor teşekkürler Hocam bilgilendirme için
-
@yasamor tek size itafen demedim geneli böyle sanki geç açıklanmasından haz aliyor insanlar
-
@mezun hocam 2 ay olacak. Sınava gireli 9 ayı geçecek. Ne listeymis bu. Seçim.sonucları bir günde açıklanıyor 83 milyon katıldığını varsayalım. Aslında düzenleme getirilmeli yasa olarak 1 ay içinde açıklanmalı şartı olmali
-
@twetadam o kadar katılıyorum ki
-
@yasamor, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@twetadam ben mulakata bu sene girmedim hocam. Size arkadasimin referansinin bilgilerini aktariyorum. Gecen sene girmistim ben bu sene oyle arada bi giriyorum kopamadim buralardan. Duydugumu aktariyorum lutfen ustume gelmeyin
Mülakata girmediniz mi? Şaşırdım doğrusu. Ben girmiş olduğunuzu düşünüyorum
-
Beyler moralleri bozmayın ama ne bu hafta ne önümüzdeki hafta sonuçlar büyük ihtimal gelmeyecek. 1 ay öngörülüyor şuandan itibaren.
-
Bir tweet etkinliği yapalım icra müdürlüğüne girenleride bulalım ortak bir etkinlik yapalim
-
@mosca yok hocam ben avukatim. Bu sene girmedim. Gecen sene stajdeyken girdim kazandim elendim. Farkli bir kodaman tanidigim olmadigindan daha zorlamadim. Bu korona isleri olmasa isimi de oturtmaya baslamistim su an yeni toparliyorum. Bilgilerimi cok yakin arkadasimin saglam refinden ogrendiklerimden aktariyorum. Ben arkadasima guveniyorum o da refine. Bu kadar bilgi yeterlidir sanirim umarim tatmin etmisimdir