29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@strtmn Yenisi eskisinden daha paralel gibi. Bana gelince iskenderi bir buçuk yiyip künefenin üzerine dondurma da koydurmayı düşünüyorum.
-
Öyle mutsuzum ki.. son idari yargı mülakatımdan bu yana 5 yıl geçti. yani derece yaparak 2. kez elenişimden 5 yıl dile kolay. tam kendimi motive etmiş hazırlanıyordum, güzel de gidiyordu ki bugün aldığım haberle yıkıldım. boş boş bakıyorum şu an. tanısanız kamuda getir götür işine dahi almayacağınız bir adam , karakteri sıfır, kimsenin sevmediği, memuriyete başladıktan sonra 3 ev sahibi olan, dilekçe verilmesine rağmen sorgulanmayan sorgulanamayan, çevresinde alenen rüşvet aldığı iddia edilen hatta elden para alan adam(!) sırf malum partili (haksızlığın hukuksuzluğun vücut bulmuş hali olan parti) diye, sırf referansı var diye bu mesleğe alınmış. (ilim yayma ile de derin bağlantılı. keza geçmişte cemaatçi olduğunu da bizzat akrabasından öğrendim.)
Daha önce defalarca liyakatsizliğe şahit oldum ama böyle bir şeyi ilk kez gördüm. Bu kadarı artık insan aklıyla alay etmek. bu artık sizin puanınızın önemi yok kazananlar listeyle belirleniyor demek.
Bunları moralinizi bozmak için yazmıyorum. tam tersine derse 2 saat ayırıyorsanız gidin referansa 10 saat ayırın. yazılıdan sonra sakın sonucum iyi diye bırakmayın. puanınızın hakkını koruyun. yoksa daha çok böyle liyakatsiz adi insanların böyle kurumlara geçtiğini görürüz.
Lütfen köprüyü geçene kadar dayı diyelim ve bu kurumlara girip üst düzey yerlere gelip bu sistemi hep birlikte değiştirelim. -
@keynesinvarisi, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@strtmn Bana gelince iskenderi bir buçuk yiyip künefenin üzerine dondurma da koydurmayı düşünüyorum.
Krall ..
-
Arkadaşlar bazı cemaatlerin, fetö misali toplu listeler ile alım yaptığını ben de bir Yargıtay mensubundan bizzat duydum. Bu işin cılkı çıkmış durumda. Fetöden hiçbir farkı olmayan bir düzen kurulmuş, haberi olmayanlar bu sistemin içinde debelenip duruyorlar. Ama bu böyle devam etmez inşallah. İleride fetönün başına gelenlerin, bu grupların başına da gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yok. Hele ki her sene bu kadar insanın canını yakarlarken. Sabırla hesap gününü bekleyelim.
-
Bu bahsi geçen ilim yayma cemiyeti fetö yapılanmasından bile daha köklü. Fetönün tohumları 70 'lerde atıldı iyc ise 50 'lerden beri var. Fetö oluşumu yargıdaki etkin gücünü yitirirken ilim yaymacılar nerdeyse zerre etkilenmedi hala yargı mensubu alımlarında sözleri çok etkili. İşte bu sebeplerden ötürü yeni sınava hazırlanmayı düşünmüyorum.
-
Su halimize bakın ya nasıl bir fakülte mezunuyuz ya kimin eli kimin cebinde belli değil.Icimden bir ses diyor ki başlarım böyle memuriyete alt tarafı liyakat istiyoruz kamera köy odalara.Yok kardeşim bu ülkede en kötü sayısal bölüm mezunu olsan bile ac kalmazsın.Su hale bak ya.Kazananlarin hepsi torpilli.Birde Din iman edebiyatı yapıyorlar.
-
@RootofAllEvil benim de hayallerimin mesleği idi ben de girmiyorum artık bu sınava boşuna kendimizi hırpalıyoruz
-
Merkezi uzmanlıklar için uğraşırım daha iyi
-
@kemankeşş2 mesela hocam hangileri için?
-
Arkadaşlar aranızda MSB hukuk grubundan asil olan var mı? MSB den feragat edecek olan
-
@Dumspirospero beter olsunlar. Onlar yüzünden biz yıllardır eleniyoruz
-
Arkadaşlar idariden kaç kişinin mülakatı geçtiğine dair bilgisi olan var mı? Sadece 40 kişinin alındığı söyleniyor.
-
@hukuksevilir 60 65 kişi olarak duydum ben.
-
@Mambaa, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
@hukuksevilir 60 65 kişi olarak duydum ben.
100 kişilik kadroyu doldurmadilar mi yani hocam
-
@Legendary1 Evet öyle söyleniyor
-
ARKADAŞLAR 4 kasım itibariyle 3. defa bu sınavın sonuçları açıklanmış oldu.