29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@keynesinvarisi yalnız değilsin aziz dostum. Ben de biliyorum zatı..
Bu arada burada elenenlere çok üzüldüm. Idari hakimliğe girmemiştim ama birçok mülakattan elendiğim için anlayabiliyorum sizi.. geçmiş olsun -
@CosmoKramer bülent arınç 'ın kizi mi?
-
@Yakup-cemil kim hocam bu zat?
-
Aynı şeyleri yaşayacağız, ümit edeceğiz nerdeyse bir yıl ve sonu yine hüsran olacak. Kota yine var, şansımız öyle düştü ki, kendimize bu işkenceyi bile bile yapmaya değer mi? 210 kişiden 20 şanslı kişi değilken birden şansımız mı dönecek? Bizi şu an her neden eledilerse yine aynı sebepten elemeyecekler mi?
-
@keynesinvarisi kim hocam bu kişi ya? az önce de bir arkadaş yazdı, ama isim yazan yok, devlet sırrı oldu galiba.
-
@Hayaller71 kardeşim çokta şaşırma bence guy mülakatı hatta banka mülakatlarıda aynı.Bu sene puanın iyi gelirse görürsün zaten hepsi aynı.Yani guy mülakatini geçmekte zor.Sen bakma bu forumda abartilanları.Yani adamın olmasın A grubu kadrolarda aynı acıyı yaşatır.
-
Elenenler arkadaşlar şöyle düşünebilir.Merkez bir uzmanlık 20 kişi alacaktı ve olumsuz oldu.O zaman önünüzdeki sınavlara bakmanız için daha hızlı sızı hızlandırır.Cünkü merkez göçten elenenlerde çok üzüldü.Veya başka kurum.Her yerde torpil var.Bu torpili yapanlar bu hayatta neler yapmaz?
-
Yeni sınava hazırlanacak iibfli arkadaşlara tavsiyem 'Bakan' düzeyinde referansları yoksa hiç uğraşmamaları. Heba olan emeğiniz umutlarınız oluyor. 210 kişide 20 kişiye girmek. Belki bu sene iibfli kazanan sayısı daha da fazla olacak ve oran daha da düşecek. Tavsiyem işiniz yok ise bu sınava bel bağlamayın. Önceliğiniz kpss ve kurum sınavları olsun. Sınavı kazanalım da mülakatı sonra düşünürüz modundaysanız da mülakat sonucu yıkım büyük oluyor. Sınav birincisi olan arkadaş hukuk fakültesi mezunu. 89 hukukçunun olduğu bir yerde birinci alınmıyorsa varın siz düşünün referans düzeyini.
-
@Mambaa çoğu kişi hele bi kazanalimda illaki bulunur diyordur biride bendim
-
@CosmoKramer olmadı dünden beri pek keyfim olmadığı için bakınmadım buralara , sorduğunuz için sağolun hocam
-
@elitnur geçmiş olsun hocam.
-
@80üstamadnnmsz hayır mülakat öncesi süreçte torpil evrağı ifşa olmuş bir adaydı, adli yargı adayıydı. Liste olmayınca takibi zor meseleler.
-
Adli de 100 idari de 100 kişilik kontejyanlar doldu mu mesela, bilemiyoruz. Takip edebilirliği, hesap sorulabilirliği neredeyse sıfır olan bir iş bu.
-
Burada referansı olanlara hakaret edenler önceki sayfalarda 'referanslarından dönüş alan var mı? Benimki olumsuz döndü' tarzından mesajlar atıyordu. Bu süreçte referans gerektiğini bilip, referans için ona buna sorduran arkadaşların iyilik meleği olmalarını hayretle izliyorum. Şu forumda bir üye bile 'Hayır,ben referans bile aramadım' diyemez. Diyen yalancıdır.
-
@yolosapiens müneccim filan mısınız
-
Hakimligin en berbat tarafı liste halinde sonuç aciklanmamasidir.
-
@Mambaa kardeşim işte hepsi aynı.Diyorum ki sana guy mülakatında elendim.Bakan tanıdığım olsaydı geçerdim işte.Yani sadece zaten bu idari yargıyı kazananları bak işi gücü olan adamlar.Keza kaymakalikta aynı.Bir tane kız var guy olmuş Ankarada yıllardır giriyor eleniyor ama pes etmedi.Suan bilmiyorum ne yaptı ama durum öyle.Guy olup su sınava hazırlanan belki 100 kişi sayarım.Neylerine güveniyorlar.Guy olduklarında kime gittiyseler torpil için bundada ona gittiler ama yetmedi.Zaten fakir her yerde fakir.Yani torpilin yoksa hem işin yok hemde emeğini çalıyorlar.Elenenler 35 yasa kadar denesinler.
-
@yolosapiens hayır ben referans falan aramadım. Ben dileğimi kulundan değil rabbimden istedim vermedi. Mülk onundur dilediğine verir dedim kabullendim. Bilemezsiniz ki niye yalancı olalım ben erdemli davranmayı seçtim olmadı. Ha ama artık ben de referans arayacağım maalesef orası ayrı
-
@yolosapiens hocam referans gerektigini biliyordum tabiki sahsen ama referanssiz asla olmayacagini bilmiyordum bunu derece yapan arkadaslarin alinmamasindan anlamis olduk.hani bir umut bende referanssiz girdim olur diye..ama torpil aramak zorunda birakiliyoruz da olmayinca bulunmuyor da . Buda ders oldu iibf hukuk farketmiyor torpilin yoksa 2 kisi girdigin mulakattan da elenebiliyorsun
-
@elitnur nasıl olmadı oldu demiştin ?