29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@2pacalypse Hayırlısı olsun.Peki hukuktan kaç kişi almışlar İİBF daha kazanana rastlamadım zaten.
-
Ankara'da bir adam var. Twitter hesabı takipçileri gerçekten hayrete düşürüyor insanı. Bilmiyorum bir tek benim mi dikkatimi çekiyor bu husus. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar.
-
@keynesinvarisi hocam kim o
-
@enverpasa29 İsim vermeyeyim hocam bilenler olacaktır muhtemelen.Ne demek istediğim anlaşılmıştır.
-
@enverpasa29 Şimdi referans falan muhabbetleri dönmüş de o nedenle aklıma geldi yazayım dedim.
-
İİBF mezunu arkadaşlardan kazanan yazarsa seviniriz arkadaşlar. Sonraki sınavlar için yol gösterici olur bizler için
-
Kazananlar bu sitede takılmıyor anlaşılan
-
@kamiya_55 Biraz negatif bir ortam oluşuyor haliyle. Yazmaktan çekinebilirler anlıyorum hocam. Ama yazarlarsa seviniriz.
-
Zannediyorum bu yılki sınava girmeye bile gerek yok şu koşullar altında.Zaten elden hiçbir şey gelmez ancak bireysel olarak tek umut sınav birinciliğiydi. Ancak görüyoruz ki o dahi faydasız. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah. Hayırlı geceler arkadaşlar.
-
@2pacalypse İnanın çok üzüldüm. Vardır her şerde bir hayır diyebiliyorum en fazla.
"Kazanamadınız" yazısını gören arkadaşlara duamla, bu kalp kırıklıkları inşallah geçer. Daha güzel fırsatlar çıkar inşallah hayatlarınızda.
-
@periyan kazanamadınız yazmıyor, BAŞARISIZ yazıyor
-
@CosmoKramer Peki hocam.
-
- nin bile elendiği ülkede yeni sınava hazırlanmak için hiç hevesim kalmadı
-
@RootofAllEvil 1. bu sitede mi acaba.
-
@RootofAllEvil dostum ne diyeyim ki? Ben de senin gibi çalışırken bir yandan da sınava hazırlandım şimdi söylediğin şeyi düşününce o strese girmek gözümde büyüyor, hiç hevesin kalmadı
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanmış herkes için hayırlısı olsun. Bu sınava 4 kez girmiş ve elenmiş biri olarak sizleri çok iyi anlayabiliyorum. Ben 2018 aralıktan sonra girmeyi bıraktım ve kendime yeni hedefler koydum. Bu sınav da iibflilerin şansı yok denecek kadar az arkadaşlar bunu kabul ederek girmek gerek bu sınava. Ama genelde 1.cilerin kazandığını duyardım bu nedenle şaşkınım açıkçası. artık bu torpil olayının hangi boyuta geldiğini de gösteriyor bize. tekrardan hayırlı olsun herkese.
-
@Suigeneris evet hocam forumda yazar hatta
-
HANDE MELİS ARINÇ'ın akıbetini bilen var mı?
-
@elitnur oldu mu hocam? koca forumda kazanan yok
-
@2pacalypse ...