29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@RootofAllEvil, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
Nasıl ya harbi mi 1. olan arkadaş da mı elendi?
Evet maalesef...Kim kazandı çok merak edıyorum.Benım hcbır arkadasım basarılı olamamıs...
-
Ulan bari birinciyi alın be yazıklar olsun nasıl bir torpil lazım neyi ölçüyorlar
-
BAŞARISIZ
-
Arkadaşlar herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ben sınava girmedim ama yakın zamanda bende göçten elendim , ha birde hak yiyip hak yiyenlere laf söyleyenler var neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme demiş...
Allah kul hakkı yiyenlerden eylemesin.. -
@kemankeşş2 1.yi Sgk'dan da elediler şaşırtmadılar yine
-
- Arkadaş adına çok üzüldüm. Belki bizler için bir umut olacaktı. Bu sene idari hakimlik sınavına çalışıp da girmem .
-
Yazılı sınav bir şekilde kazanılıyor yeter ki azmedin doğru kaynaklardan çalışın bol bol tekrar edin. Yalan olmasın 5. deneyişimde mülakata girmeye hak kazandım ama mülakattan çıktıktan sonra kazanma ihtimalinin çok çok düşük olduğunun farkındaydım. Aklınıza gelenin en az 5 gömlek üstü referans yoksa mülakatı kazanmanızın imkanı yok hele biz iibf mezunları için
-
Benim de olmadı arkadaşlar. İibfliler için çok zor gerçekten listeye girmek. Hayırlısı olsun herkes için.
-
Sınav 1.sinin giremediği akademideki adalet anlayışı inşallah komisyonunkiyle bir değildir.
-
@RootofAllEvil hocam sıralamanız kaçtı..
-
14 . Sıradaydım sonuç başarısız...
-
- Olan arkadaş da mı ibf li idi ben hukukçu sanıyordum belki adliden kazanmıştır
-
@çalışma-uzmanı hukukçuydu
-
@Rkorkmaz ilk sonuçta 126 soru iptalinden sonra 228
-
Benim de olumsuz arkadaşlar. 89 hukukçu olduğu söyleniyordu. 80 kişilik hukukçu kontenjanına layık (!) görmediler demek ki...
-
@hukuksevilir hocam siz hukukçumuydunuz..sıralamanız kaçtı?
-
@RootofAllEvil hayırlı olsun.. Bu yıl tekrar kazanıp yine denersiniz..
-
Benim de olmadı
-
@Rkorkmaz valla bakalım şu an hevesim kırıldı biraz
-
Torpille (referans demeyin allah askina) gelenlerin her ay alacaklari aylikta haram lekesi olacagini ekleyerek, (ayrica puaninin yuksek olusunu torpil yapma bahanesine ekleyenler de dahil) torpille kazanan haramzadeler icin sevindirici bir haber. Emeginin hakkiyla kazananlara, haram yola bulasmadan basaranlara selam olsun