29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@BELDO53 kaynağınız kim ?
-
Sonuçların açıklanması geceye sarkmazsa bugünü de pas geçiyoruz sanırım
-
@RootofAllEvil öyle görünüyor gibi
-
aranan var mı aranızda, yine boşuna mı bekledik
-
@CosmoKramer olsada yazmazlar bence
-
Malum forum kadar leş bi ınternet ortamı yok sanırım
-
@Hayaller71 referanslarımın birinden dahi haber gelirse paylaşacağım kardeş sana sözüm olsun ama biraz ketum oluyorlar Bilgi gelse bile resmî açıklama olmadan bir şey söylemiyorlar ne olur ne olmaz diye herhalde
-
@yüzbaşı bugün için hepsi yanıldı o zaman yada 3 5 kişi bir araya gelip alay ediyor
-
@Hayaller71 ya kral kimi işi alaya alıyor kimi dedikodulara inanıyor bizim millet garip bilirsiniz bir deli kuyuya taş attı mı 80 milyon kuyuya atlıyor
-
Bugün bitti arkadaşlar daha da açıklanmaz akşam saatlerinde. Adalet Bakanlığının mesai saatleri dışında mülakat açıkladığı pek olmamış bugüne kadar.
-
@RootofAllEvil hocam mesai 19'da bitmiyor mu covid önlemlerinden dolayı
-
@yüzbaşı öyle doğru
-
malum forum, facebook whatsapp ve burada yazıp çizenler: bunların kendilerine hayrı yok ki memlekete hayrı olsun. alayı trol.
yani "bugün için duyum aldım" dese eyvallah.
"bugün kesin, saat bilmem kaçta, liste yükleniyor, geliyor gelmekte olan" vb net ifadelerle zaten gergin olan ortamı iyice provoke ediyorlar. bu gece açıklansa bile bu ifadeler doğru değil. inşallah hiçbiriyle meslektaş olmayız. -
Dönüp dolaşıp kendilerini bulacak elbet bu kadar insanın ahını alan rahata ermez
-
Dilimi ısırayım inşallah bu forumu keşfetmezler
-
Aciklandi
-
Bakmaya cesaretim yok, sizlerin haberini bekliyorum
-
başarısız benim ki maalesef
-
Olmadı maalesef
-
Birinci olan arkadaşı çok merak ediyorum inşallah kazanmıştır